Rezeki blogging..tq 4 klik

Friday, December 3, 2010

Hadiah mama zakwan sangat comellllll

Selamat malam sume........

Semalam baru je gtau nad@mama zakwan hadiahnye lom sampai. Hadiah saguhati untuk Saya nak beg itu giveaway. Bukan gelojoh naaaa...tapi takut Nad risau kot2 hadiahnya x sampai. Aku pon risau gak coz x sabo nak tengok hadiah dari Nad....hihi
Apapon aku sukeeeeeeeee sangat dapat hadiah comel n very the ladies nak isi hp ni..mmg ade plan nak beli henpon baru..baru plan jer la..almaklumla x kje..so plan jer la dlu..hehe. Anak dara aku pon jeling2 jer tunggu aku offer ..hehe

 Tq ye Nad  @ Mama Zakwan...moga murah rezeki n hepi selalu..:))

0 comments:

Friday, December 3, 2010

Hadiah mama zakwan sangat comellllll

Posted by kemma at 10:42 PM
Selamat malam sume........

Semalam baru je gtau nad@mama zakwan hadiahnye lom sampai. Hadiah saguhati untuk Saya nak beg itu giveaway. Bukan gelojoh naaaa...tapi takut Nad risau kot2 hadiahnya x sampai. Aku pon risau gak coz x sabo nak tengok hadiah dari Nad....hihi
Apapon aku sukeeeeeeeee sangat dapat hadiah comel n very the ladies nak isi hp ni..mmg ade plan nak beli henpon baru..baru plan jer la..almaklumla x kje..so plan jer la dlu..hehe. Anak dara aku pon jeling2 jer tunggu aku offer ..hehe

 Tq ye Nad  @ Mama Zakwan...moga murah rezeki n hepi selalu..:))

0 comments on "Hadiah mama zakwan sangat comellllll"

 

©2009 da tru luv | by TNB