Rezeki blogging..tq 4 klik

Friday, October 28, 2011

"MY SUPERKIDS LOVE WATER"


klik SINI untuk join

Due date :10 November 2011

||Entry ini ditulis untuk contest di My Super Kids yang ditaja oleh Vitamin Shoppe, My Super Vitamins, Sihat.Ceria.Bahagia, Dapur Aulad, Kedai Triple S, Vitamin Best Deal  ||

 pic kakak (7 years) n adam (6 years)  Ogos 2010
Picnic di Gunung Pulai

3 comments:

lydzar said...

wahh kan main lagi dorang berenang2 timbul dalam air tu. aunty pon tak reti buat mcm ni hihihih

pssst : good luck kak! mana tau kot2 bertuah dapat hadiah dari Kedai Triple-S..mcm kenal tak kedai siapa tu hihihihi

kemma said...

haha...akk sbnrnye mmg nk sgt amalkn supplement cam lydzar.Insya'allah...lepas bsalin nnt klo de rezeki akk mmg nak ikut apa supplement yg lydzar amik..hihi nak juga org puji muda..n skaligus kna jaga badan juga..hehe

MamaAiman said...

Good luck!

http://healthierlife4uandme.blogspot.com

Friday, October 28, 2011

"MY SUPERKIDS LOVE WATER"

Posted by kemma at 12:27 AM

klik SINI untuk join

Due date :10 November 2011

||Entry ini ditulis untuk contest di My Super Kids yang ditaja oleh Vitamin Shoppe, My Super Vitamins, Sihat.Ceria.Bahagia, Dapur Aulad, Kedai Triple S, Vitamin Best Deal  ||

 pic kakak (7 years) n adam (6 years)  Ogos 2010
Picnic di Gunung Pulai

3 comments on ""MY SUPERKIDS LOVE WATER""

lydzar on October 28, 2011 at 9:36 AM said...

wahh kan main lagi dorang berenang2 timbul dalam air tu. aunty pon tak reti buat mcm ni hihihih

pssst : good luck kak! mana tau kot2 bertuah dapat hadiah dari Kedai Triple-S..mcm kenal tak kedai siapa tu hihihihi

kemma on October 28, 2011 at 10:09 AM said...

haha...akk sbnrnye mmg nk sgt amalkn supplement cam lydzar.Insya'allah...lepas bsalin nnt klo de rezeki akk mmg nak ikut apa supplement yg lydzar amik..hihi nak juga org puji muda..n skaligus kna jaga badan juga..hehe

MamaAiman on November 16, 2011 at 11:56 AM said...

Good luck!

http://healthierlife4uandme.blogspot.com

 

©2009 da tru luv | by TNB