Rezeki blogging..tq 4 klik

Monday, October 3, 2011

abg tecik dah 2 tahun semalam 2.10.2011

Selamat pagi semua...
Assalamualaikum
Di bulan Oktober sudah kita....
Semalam genap umur Ammar 2 tahun...berdoa semoga Ammar menjadi anak yang soleh dan diberikan kesihatan yang baik sepanjang hayat.
xde wat majlis apa pon just wat pulut kuning n roti jala wif kari ayam je
packing lam 20 bungkus n sedekah kat jiran2.
Sebenarnya ingat nak wat makan2 kat umah petangnya..tp bila pk kan x larat nk mngemas sbb xde spe nk tolong. En Amy pon kje. So decide sedekah n malam nnt baru beli kek makan anak beranak.

Layan pic je la..
minta amik pic dia

naik sakit vontot kehulu kehilir sowang2



kakak n adam yang hantar kat jiran2 n diorg pulang bawa duit untuk ammar...ya Allah....sedekah je x minta balas, alasan diorang xde hadiah untuk Ammar.Apapon terima kasih

Dah terbiasa celebrate besday abah kje..4 ketul jela...mak buyung ni la yg over sllnya..hehe

ammar x nak tiup..takut

Walaupon x tau apa itu besday..tp mama suke sangat klo dapat celebrate sbb nak bagi anak2 seronok...wpon x mampu nak buat party besar2..mama sentiasa doa ank2 akan selalu rse dekat dengan mama wpon dah besar nanti....mama doa semoga murah rezeki n boleh sambut besday ank2 mama tiap2 tahun.   
Ehhh boleh plak emo pepagi buta ni..hihi
Doakan ammar ye unty2 semua...mama kata nak Ammar jadi orang pandai agama...:))

2 comments:

ayu said...

happy besday ammar...dah besar dah anak teruna sorang ni..btw, sama plak dengan danial..danial pun akan masuk 2 tahun bulan ni...^_^

lydzar said...

happy bday handsome!
sama la ngn aunty. selalunya celebrate kecik2 amongst adik beradik je..blom tiba lagi masa nk ajak kawan2 dtg tiup lilin :)

Monday, October 3, 2011

abg tecik dah 2 tahun semalam 2.10.2011

Posted by kemma at 7:06 AM
Selamat pagi semua...
Assalamualaikum
Di bulan Oktober sudah kita....
Semalam genap umur Ammar 2 tahun...berdoa semoga Ammar menjadi anak yang soleh dan diberikan kesihatan yang baik sepanjang hayat.
xde wat majlis apa pon just wat pulut kuning n roti jala wif kari ayam je
packing lam 20 bungkus n sedekah kat jiran2.
Sebenarnya ingat nak wat makan2 kat umah petangnya..tp bila pk kan x larat nk mngemas sbb xde spe nk tolong. En Amy pon kje. So decide sedekah n malam nnt baru beli kek makan anak beranak.

Layan pic je la..
minta amik pic dia

naik sakit vontot kehulu kehilir sowang2



kakak n adam yang hantar kat jiran2 n diorg pulang bawa duit untuk ammar...ya Allah....sedekah je x minta balas, alasan diorang xde hadiah untuk Ammar.Apapon terima kasih

Dah terbiasa celebrate besday abah kje..4 ketul jela...mak buyung ni la yg over sllnya..hehe

ammar x nak tiup..takut

Walaupon x tau apa itu besday..tp mama suke sangat klo dapat celebrate sbb nak bagi anak2 seronok...wpon x mampu nak buat party besar2..mama sentiasa doa ank2 akan selalu rse dekat dengan mama wpon dah besar nanti....mama doa semoga murah rezeki n boleh sambut besday ank2 mama tiap2 tahun.   
Ehhh boleh plak emo pepagi buta ni..hihi
Doakan ammar ye unty2 semua...mama kata nak Ammar jadi orang pandai agama...:))

2 comments on "abg tecik dah 2 tahun semalam 2.10.2011"

ayu on October 3, 2011 at 8:54 AM said...

happy besday ammar...dah besar dah anak teruna sorang ni..btw, sama plak dengan danial..danial pun akan masuk 2 tahun bulan ni...^_^

lydzar on October 3, 2011 at 9:57 AM said...

happy bday handsome!
sama la ngn aunty. selalunya celebrate kecik2 amongst adik beradik je..blom tiba lagi masa nk ajak kawan2 dtg tiup lilin :)

 

©2009 da tru luv | by TNB