Rezeki blogging..tq 4 klik

Tuesday, May 3, 2011

May yang sudah tiba...

Salam pagi 3 May semua...


Selamat pagi di bulan May
Lama aku menyepi..hari ni mencari mood.
Cerita aku opkoz ttg April yg indah lalu..

Kini bersiaran dengan usia 3 series....ermmm i'm 30's mom now...with 3 kids ..will coming soon another 1 ..Insya'allah



Apa yang menarik tentang besday yang ke 30 anda?

Aku xde wat ape2 pon..sbb mase tu balik kampung bercuti..sebenarnya tiap2 tahun besday aku macam hari2 biasa gak..tp aku pon x le rse nak wat sumthing pon..cukup sekadar ada yg ingat..lgpon hadiah dah dapat awal2 April tu hari. Tapi dalam usia sekarang besday tu dah x de rse apa2 kot..hehe
cuma rse perlu mencari perubahan diri ke arah yang lebih baik..

Then end of April 29th....aku buat small party untuk hero aku si Adam . Its his 7th birthday..
Jemput budak2 je..kawan adam n kakak..
Kebetulan aku pon x berapa nak chat sgt..
tp kesian plak kalo x tunaikan permintaan Adam...dia xmo makan2 di luar..dia nak mama masak n nak beli kek...so okla...bukan selalu..yg penting anak2 happy.


Menu yg aku wat..Mihun goreng daging, roti sosej, puding jagung, nuget ..seperti biasa jajan dah air anggur..30 besday pack untuk yg datang....simple sgt untuk small party adam. So majlis start  pukul 8. Kebetulan plak en Amy kna kerja..so aku la kna handle sume..tp xle ssh pon hehehe.....cuma sgt puji dengan Ammar yg sgt baik...cuma dia lebih berminat nak tolong sendukkan mihun lam pinggan ..huhu..tp still under control..

Antara kawan2 kakak n adik yang datang....tengok ci kecik AMMAR...hehe..dia cute sgt ngn perangai dia mlm tu...geram

with Ammar again..siyesss kek tu tak buat Ammar rse nak kaco..mmg dia x berminat nak usik kek tu..aku ingat sure kna kawal takut dia cepuk je kek adam tu..

Selamat hari lahir sayang...mama nak adik jadi anak lelaki mama yang soleh, akhlak baik, bijak n hormat orang tua..klo mama n abah xde nanti adikla kna jaga kakak n adik2 yg lainn..sayang kamuuu..

1 comments:

Ibu Emir said...

i tahun depan baru start 30.. huhu, tak tau best ke tak.. happy birthday to Adam yer.. :)

Tuesday, May 3, 2011

May yang sudah tiba...

Posted by kemma at 8:02 AM
Salam pagi 3 May semua...


Selamat pagi di bulan May
Lama aku menyepi..hari ni mencari mood.
Cerita aku opkoz ttg April yg indah lalu..

Kini bersiaran dengan usia 3 series....ermmm i'm 30's mom now...with 3 kids ..will coming soon another 1 ..Insya'allah



Apa yang menarik tentang besday yang ke 30 anda?

Aku xde wat ape2 pon..sbb mase tu balik kampung bercuti..sebenarnya tiap2 tahun besday aku macam hari2 biasa gak..tp aku pon x le rse nak wat sumthing pon..cukup sekadar ada yg ingat..lgpon hadiah dah dapat awal2 April tu hari. Tapi dalam usia sekarang besday tu dah x de rse apa2 kot..hehe
cuma rse perlu mencari perubahan diri ke arah yang lebih baik..

Then end of April 29th....aku buat small party untuk hero aku si Adam . Its his 7th birthday..
Jemput budak2 je..kawan adam n kakak..
Kebetulan aku pon x berapa nak chat sgt..
tp kesian plak kalo x tunaikan permintaan Adam...dia xmo makan2 di luar..dia nak mama masak n nak beli kek...so okla...bukan selalu..yg penting anak2 happy.


Menu yg aku wat..Mihun goreng daging, roti sosej, puding jagung, nuget ..seperti biasa jajan dah air anggur..30 besday pack untuk yg datang....simple sgt untuk small party adam. So majlis start  pukul 8. Kebetulan plak en Amy kna kerja..so aku la kna handle sume..tp xle ssh pon hehehe.....cuma sgt puji dengan Ammar yg sgt baik...cuma dia lebih berminat nak tolong sendukkan mihun lam pinggan ..huhu..tp still under control..

Antara kawan2 kakak n adik yang datang....tengok ci kecik AMMAR...hehe..dia cute sgt ngn perangai dia mlm tu...geram

with Ammar again..siyesss kek tu tak buat Ammar rse nak kaco..mmg dia x berminat nak usik kek tu..aku ingat sure kna kawal takut dia cepuk je kek adam tu..

Selamat hari lahir sayang...mama nak adik jadi anak lelaki mama yang soleh, akhlak baik, bijak n hormat orang tua..klo mama n abah xde nanti adikla kna jaga kakak n adik2 yg lainn..sayang kamuuu..

1 comments on "May yang sudah tiba..."

Ibu Emir on May 3, 2011 at 1:00 PM said...

i tahun depan baru start 30.. huhu, tak tau best ke tak.. happy birthday to Adam yer.. :)

 

©2009 da tru luv | by TNB