Rezeki blogging..tq 4 klik

Tuesday, May 3, 2011

x sedap...

Hye...samat malam sume


Nak kepochi jap...hahaha
sehari ni mmg aku x lalu nak makan nasi..(selalunya asik melantak je..tu yg sehari x lalu jd kepoh tu..haha)
jadi lam kepala ni dok pikiaq la benda apa yg rse nak makan
dah le x selera nak makan..
asik ulang pi toilet je kejenya..naik lenguh longlai kaki mak ni..:)

Tadi mse amik anak2 balik dari sek..rse dah x larat dah nk pnjt tangga...dukung Ammar lg..
Rse2 cam nak suh anak2 naik van la..huhu..mama rse cam nak pitam.

Tengahari td aku x masak..tp b4 start masak aku dah kuarkan segala bahan nak masak..
tetiba je aku rse geliiii
Ada ulat ke???
x aihhhh..aku rse mual, loya ..n geliii x tau la pasai apa...
ishhhh
dok type entry ni pon aku rse cam geliii je ingat nak masak..bau minyak goreng ikan..eiiii geli la tekak aku
apa lagi sume bahan aku masukkan semula lam esbox..n decide wat ns goreng jer la kat anak2 sbb nasi aku da masak..sian anak2 mama...minta maaf ye sayang ..mama betui2 x lalu nak masak..
Petang aku decide nak goreng kotiaw..tp teringat plak nak usha2 pasar malam kat Taman Tampoi Utama..kira2 lam 5 min dr umah aku...aku rse last aku pg pasar malam tu 3 tahun lepas...lama kan??sungguh..sampai aku rindukan pasar malam...huhu
En. amy  xske pg p.malam sbb kata dia..rimas ramai orang..thats why la aku n anak2 x penah pg pasar malam bertahun-tahun...aku ske p.malam...korang?

So pukul 6 petang ..aku siap kn anak2..En. Amy kje..xpela x larat pon xpe..x kira aku nk pg gak pasar malam..huhu
lam 6.20 aku drive ke.p.malam..sblum smpi aku, kakak n adik da teruja nampak deretan gerai...sbb aku not sure p.malam tu ade lg ke dak...tu yg excited sgt tu..hehe
park je kete..kuarkan stroller ammar..laju je tolak...

Apa yg aku beli kat p.malam?

Ayam percik 3 ...x sedap langsung

teringin nak makan pajeri terung..nampak terus rase nak beli..so aku beli 2 ketul.....SANGAT X SEDAP>>>>AKU BUAT LG SEDAPPPPPP..hishhh..xtau la cmne ekk org mniaga..xde rse pajeri lsg..

Laksam untuk Adam n kitaorg share2..blehla
Murtabak..1 ayam 1 daging..ermmm biase jerrr..x leh lawan murtabak maidin taiping..haha

kulit ayam 2 ringgit..adam yg nak..sian..belikan je

kopok lekor sambal untuk kakak..

Pastu xtau nak beli apa dah terus balik..totally x sedap sume..
Ntah apa2 je rse ayam percik..geli plak aku ingat..mak aku buat seratus kali sedap..hahaha..gelak jahat...siyess..ayam percik rse sos...geli tekak aku

Ermmm..tu je la yg aku nak cite pon...
Serabut kepala nak pg amik stok ke tak esok...rse x larat sgt..huhu..harap2 tido bleh rehatkan sumenya..
bye sume...


2 comments:

mekchu said...

apsal semua jadi TAK SEDAP tu? hari TAK SEDAP seudonia ehhh... :)

lydzar said...

kak, ada org bila dia rasa geli nk kedapur tu, tanda2 nk ada bby lg..hihihihi!

Tuesday, May 3, 2011

x sedap...

Posted by kemma at 11:35 PM
Hye...samat malam sume


Nak kepochi jap...hahaha
sehari ni mmg aku x lalu nak makan nasi..(selalunya asik melantak je..tu yg sehari x lalu jd kepoh tu..haha)
jadi lam kepala ni dok pikiaq la benda apa yg rse nak makan
dah le x selera nak makan..
asik ulang pi toilet je kejenya..naik lenguh longlai kaki mak ni..:)

Tadi mse amik anak2 balik dari sek..rse dah x larat dah nk pnjt tangga...dukung Ammar lg..
Rse2 cam nak suh anak2 naik van la..huhu..mama rse cam nak pitam.

Tengahari td aku x masak..tp b4 start masak aku dah kuarkan segala bahan nak masak..
tetiba je aku rse geliiii
Ada ulat ke???
x aihhhh..aku rse mual, loya ..n geliii x tau la pasai apa...
ishhhh
dok type entry ni pon aku rse cam geliii je ingat nak masak..bau minyak goreng ikan..eiiii geli la tekak aku
apa lagi sume bahan aku masukkan semula lam esbox..n decide wat ns goreng jer la kat anak2 sbb nasi aku da masak..sian anak2 mama...minta maaf ye sayang ..mama betui2 x lalu nak masak..
Petang aku decide nak goreng kotiaw..tp teringat plak nak usha2 pasar malam kat Taman Tampoi Utama..kira2 lam 5 min dr umah aku...aku rse last aku pg pasar malam tu 3 tahun lepas...lama kan??sungguh..sampai aku rindukan pasar malam...huhu
En. amy  xske pg p.malam sbb kata dia..rimas ramai orang..thats why la aku n anak2 x penah pg pasar malam bertahun-tahun...aku ske p.malam...korang?

So pukul 6 petang ..aku siap kn anak2..En. Amy kje..xpela x larat pon xpe..x kira aku nk pg gak pasar malam..huhu
lam 6.20 aku drive ke.p.malam..sblum smpi aku, kakak n adik da teruja nampak deretan gerai...sbb aku not sure p.malam tu ade lg ke dak...tu yg excited sgt tu..hehe
park je kete..kuarkan stroller ammar..laju je tolak...

Apa yg aku beli kat p.malam?

Ayam percik 3 ...x sedap langsung

teringin nak makan pajeri terung..nampak terus rase nak beli..so aku beli 2 ketul.....SANGAT X SEDAP>>>>AKU BUAT LG SEDAPPPPPP..hishhh..xtau la cmne ekk org mniaga..xde rse pajeri lsg..

Laksam untuk Adam n kitaorg share2..blehla
Murtabak..1 ayam 1 daging..ermmm biase jerrr..x leh lawan murtabak maidin taiping..haha

kulit ayam 2 ringgit..adam yg nak..sian..belikan je

kopok lekor sambal untuk kakak..

Pastu xtau nak beli apa dah terus balik..totally x sedap sume..
Ntah apa2 je rse ayam percik..geli plak aku ingat..mak aku buat seratus kali sedap..hahaha..gelak jahat...siyess..ayam percik rse sos...geli tekak aku

Ermmm..tu je la yg aku nak cite pon...
Serabut kepala nak pg amik stok ke tak esok...rse x larat sgt..huhu..harap2 tido bleh rehatkan sumenya..
bye sume...


2 comments on "x sedap..."

mekchu on May 4, 2011 at 8:04 AM said...

apsal semua jadi TAK SEDAP tu? hari TAK SEDAP seudonia ehhh... :)

lydzar on May 4, 2011 at 8:53 AM said...

kak, ada org bila dia rasa geli nk kedapur tu, tanda2 nk ada bby lg..hihihihi!

 

©2009 da tru luv | by TNB