Rezeki blogging..tq 4 klik

Monday, May 16, 2011

ni baru mama x marah...

Hye..
tetiba lak rajin nak wat entry lebih dari satu..hehe
just nak share cite sal hobi en.amy

Nak wat camne ye
dah hobi..terima la hobi baru seadanya..kuang3x. Selalunya mmg aku x supportla..kekadang aku berleter..tp kekadang cam sian plak....sume aku x bg..xpela dia pon bukan sllu layan hobi dia..
nak cite hobi terbaru En Amy yang bermula dari tahun lepas


Ekceli aku mmg x ske la hobi ni
nak2 bila x mendatangkan hasil
klo tetiba dapat hasil aku la yang over syok...:)
Apakah hobi EN AMY saye....????
Memancing....siyessssssss x soooookaaaa
tp mancing bila dia free je..
selalu ke EN AMY ni free?
sebulan sekali pon payah dek non..
so rsenya x wajarla aku mengongkong hobi dia
sian somi aiiii
The latest En Amy pg mancing kat Tioman
last month
so aku anak2 pon folo balik kampung Penyabung
kat mana tu penyabung?
Endau Mersing...

En Amy pegi 2hr 1 malam

apakah hasilnya?

ikan alu2 kot

banyak kan

Kerapu yang paling maveles...

goreng garing2

dah siap smbal 3 rasa

over sambal...abis tenggelam ikan

2 minggu makan ikan fresh...maveles amat
pasni mama x marah dah ye sayang
cuma xmo la selalu sangat

Insya'allah En. Amy n my BIL akan ke tioman lagi
dalam bulan 7 nanti
kata En Amy masa tu musim sotong
syoknyaaa...
hilang abis sume bebel:))



"

1 comments:

kuntumz said...

kema, aku tak minat org yg hobinya mancing...huhuhuh, bagi aku mancing adalah hobi yg bosan...nasiblah, laki aku bukan kaki mancing...
tpi klo dpt hasil cam en amy, mmg marveles..

Monday, May 16, 2011

ni baru mama x marah...

Posted by kemma at 12:09 AM
Hye..
tetiba lak rajin nak wat entry lebih dari satu..hehe
just nak share cite sal hobi en.amy

Nak wat camne ye
dah hobi..terima la hobi baru seadanya..kuang3x. Selalunya mmg aku x supportla..kekadang aku berleter..tp kekadang cam sian plak....sume aku x bg..xpela dia pon bukan sllu layan hobi dia..
nak cite hobi terbaru En Amy yang bermula dari tahun lepas


Ekceli aku mmg x ske la hobi ni
nak2 bila x mendatangkan hasil
klo tetiba dapat hasil aku la yang over syok...:)
Apakah hobi EN AMY saye....????
Memancing....siyessssssss x soooookaaaa
tp mancing bila dia free je..
selalu ke EN AMY ni free?
sebulan sekali pon payah dek non..
so rsenya x wajarla aku mengongkong hobi dia
sian somi aiiii
The latest En Amy pg mancing kat Tioman
last month
so aku anak2 pon folo balik kampung Penyabung
kat mana tu penyabung?
Endau Mersing...

En Amy pegi 2hr 1 malam

apakah hasilnya?

ikan alu2 kot

banyak kan

Kerapu yang paling maveles...

goreng garing2

dah siap smbal 3 rasa

over sambal...abis tenggelam ikan

2 minggu makan ikan fresh...maveles amat
pasni mama x marah dah ye sayang
cuma xmo la selalu sangat

Insya'allah En. Amy n my BIL akan ke tioman lagi
dalam bulan 7 nanti
kata En Amy masa tu musim sotong
syoknyaaa...
hilang abis sume bebel:))



"

1 comments on "ni baru mama x marah..."

kuntumz on May 16, 2011 at 4:43 PM said...

kema, aku tak minat org yg hobinya mancing...huhuhuh, bagi aku mancing adalah hobi yg bosan...nasiblah, laki aku bukan kaki mancing...
tpi klo dpt hasil cam en amy, mmg marveles..

 

©2009 da tru luv | by TNB