Rezeki blogging..tq 4 klik

Tuesday, April 19, 2011

lama x bersiaran..alasannya???

Alasannya???

Tetap sma...xde mood nak update n malas
Malam ni rse cam sedih je sbb skung ni aku dah mula abaikan blog walaupon tetiap malam aku bw blog kawan2. 
Nak buat cmne hormon x menentu..

Siyess mood terus ilang sejak kebelakangan ni
banyak hal yang di fikirkan..n ade satu hal yang buat aku runsing n buntu..klo itu yang ditakdirkan ..
aku pasrah..terima sahaja ketentuan Nya dengan redha..
Redha ke????...huhu...mulut sahaja..

5 April 2011
Besday anak dara aku nan satu..xde wat majlis ape pon ..just bw makan n bg birthday pack kat sekolah je..
ank2 aku memang x minat cake..tp aku teringin nak makan..so just singgah season  beli cup cake..aku gak yang abiskan ..huhu

besday girl...mama sayang kakak
lisa (kwn kelas kakak), kakak n adam
mama n ammar
chicken chop untuk kakak n lisa
beef steak untuk mama n adam  


laksa lemak ..jumaat lepas rse teringin nak makan laksa klate..suh pepagi trus masak...puass hati..yummy


Hope mode blogging mencanak naik...

2 comments:

LiFe KaMi said...

at least mama dgn papa spend time rai arijadi anak,
anak mesti hargai..
semangat berblogging ye(mcm kan kami selalu update je..huhu)

Pupel Liyana said...

comelnye :)

Tuesday, April 19, 2011

lama x bersiaran..alasannya???

Posted by kemma at 2:04 AM
Alasannya???

Tetap sma...xde mood nak update n malas
Malam ni rse cam sedih je sbb skung ni aku dah mula abaikan blog walaupon tetiap malam aku bw blog kawan2. 
Nak buat cmne hormon x menentu..

Siyess mood terus ilang sejak kebelakangan ni
banyak hal yang di fikirkan..n ade satu hal yang buat aku runsing n buntu..klo itu yang ditakdirkan ..
aku pasrah..terima sahaja ketentuan Nya dengan redha..
Redha ke????...huhu...mulut sahaja..

5 April 2011
Besday anak dara aku nan satu..xde wat majlis ape pon ..just bw makan n bg birthday pack kat sekolah je..
ank2 aku memang x minat cake..tp aku teringin nak makan..so just singgah season  beli cup cake..aku gak yang abiskan ..huhu

besday girl...mama sayang kakak
lisa (kwn kelas kakak), kakak n adam
mama n ammar
chicken chop untuk kakak n lisa
beef steak untuk mama n adam  


laksa lemak ..jumaat lepas rse teringin nak makan laksa klate..suh pepagi trus masak...puass hati..yummy


Hope mode blogging mencanak naik...

2 comments on "lama x bersiaran..alasannya???"

LiFe KaMi on April 19, 2011 at 2:23 PM said...

at least mama dgn papa spend time rai arijadi anak,
anak mesti hargai..
semangat berblogging ye(mcm kan kami selalu update je..huhu)

Pupel Liyana on April 27, 2011 at 12:20 PM said...

comelnye :)

 

©2009 da tru luv | by TNB