Rezeki blogging..tq 4 klik

Monday, May 9, 2011

knapa setiap kali tengok aku nangis..


Samat malam sume..


Xtau nape setiap kali tengok sure ada air mata yang mengalir
walaupon bukan aku yang berada di situasi itu
aku jadi ngeri n takut
ade ke yang lain rasa apa yang aku rasa...huhu

Cam jiwang lak aku ni..:P
bukannya apa...ni gara2 menonton drama feveret aku..
JUVANA
siyess ..air mata aku kuar setiap kali tengok botak ugut n belasah pelatih lain
huhu
takutnya tuhan je yang tahu kan...

Cuma 1 je yang aku pk
mudah- mudahan drama ni memberi impak kepada adik2 kita
gejala sosial sangat teruk skung.....selamatkan la sume remaja2 kita

di usia 3 series aku ni
mayb aku dah x paham or dah x leh sekepala dalam hal2 yang camni
siyess..klo time nampak budak sekolah  perempuan yang tergedik gedik, pegi sekolah alisnya halus..pakai kain senteng nampak betis...baju sendat cam sarung nangka..tudung pendek terjongket depan belakang
dah tu turun bas tu..turun jerla...ni tak terjerit jerit..budak lelaki pon x cam tu
siyess meluat gila aku tengok...
agaknya aku yang dah tua kot..dah x sporting
tp korang tau apa yang aku pesan kat kakak
n that same time anak dara aku pon ada tengok situasi tu
"kakak ,,,janganla tergedik-gedik n terkinja-kinja camtu nnt...malu org tengok..nak jadi camtu senang je kak....nak jadi yang sopan yang susah..."
tau apa anak dara aku jawab??
"a'ah ma..gedik ekk..maghrib2 pon terjerit2..turun je la bas ..bukan suh jerit"haha
wah berbakat anak mama...

Sampai sini dulu...
Tahniah untuk JUVANA ...i loikeee:)

1 comments:

kuntumz said...

kema, aku pun suka tgk citer juvana nii smpi citer fav awan dania aku ketepikan..hahhahahahha...
wei aku pun mmg tak sporting bila nmpak bdk2 muda pakai baju ketat2, gelak kuat2 depan org jantan, terkinja2....ohhh mmg ckp tak berkenan sggh lah..mmg faktor umur pun ma..walhal ms muda dulu aku lebih kurang depa jer tpi tak ler di tahap over...(hahahhaha, tak nk ngaku tu)

Monday, May 9, 2011

knapa setiap kali tengok aku nangis..

Posted by kemma at 10:30 PM

Samat malam sume..


Xtau nape setiap kali tengok sure ada air mata yang mengalir
walaupon bukan aku yang berada di situasi itu
aku jadi ngeri n takut
ade ke yang lain rasa apa yang aku rasa...huhu

Cam jiwang lak aku ni..:P
bukannya apa...ni gara2 menonton drama feveret aku..
JUVANA
siyess ..air mata aku kuar setiap kali tengok botak ugut n belasah pelatih lain
huhu
takutnya tuhan je yang tahu kan...

Cuma 1 je yang aku pk
mudah- mudahan drama ni memberi impak kepada adik2 kita
gejala sosial sangat teruk skung.....selamatkan la sume remaja2 kita

di usia 3 series aku ni
mayb aku dah x paham or dah x leh sekepala dalam hal2 yang camni
siyess..klo time nampak budak sekolah  perempuan yang tergedik gedik, pegi sekolah alisnya halus..pakai kain senteng nampak betis...baju sendat cam sarung nangka..tudung pendek terjongket depan belakang
dah tu turun bas tu..turun jerla...ni tak terjerit jerit..budak lelaki pon x cam tu
siyess meluat gila aku tengok...
agaknya aku yang dah tua kot..dah x sporting
tp korang tau apa yang aku pesan kat kakak
n that same time anak dara aku pon ada tengok situasi tu
"kakak ,,,janganla tergedik-gedik n terkinja-kinja camtu nnt...malu org tengok..nak jadi camtu senang je kak....nak jadi yang sopan yang susah..."
tau apa anak dara aku jawab??
"a'ah ma..gedik ekk..maghrib2 pon terjerit2..turun je la bas ..bukan suh jerit"haha
wah berbakat anak mama...

Sampai sini dulu...
Tahniah untuk JUVANA ...i loikeee:)

1 comments on "knapa setiap kali tengok aku nangis.."

kuntumz on May 10, 2011 at 2:08 PM said...

kema, aku pun suka tgk citer juvana nii smpi citer fav awan dania aku ketepikan..hahhahahahha...
wei aku pun mmg tak sporting bila nmpak bdk2 muda pakai baju ketat2, gelak kuat2 depan org jantan, terkinja2....ohhh mmg ckp tak berkenan sggh lah..mmg faktor umur pun ma..walhal ms muda dulu aku lebih kurang depa jer tpi tak ler di tahap over...(hahahhaha, tak nk ngaku tu)

 

©2009 da tru luv | by TNB