Rezeki blogging..tq 4 klik

Monday, March 19, 2012

Madu dan racun

 Lama tak bersiaran rasenya..
walaupon terlalu banyak cerita nak share tapi malas tu lebih lagi berdozen dozen
tapi setiap malam aku bw ..just jadi silent reader....malas la nk meninggalkan jejak.mahupon komen..
tapi apapon cerita2 korang yg dalam bloglist x pernah tertinggal aku baca...maujadirajinmacamkamusume jugak..

Sejak berbaby lagi ni..
Xtvt berjalan pon amatlah terhad..
En Amy pon bz..apatah lagi mama..haha
Sabar ye anak2
bagi sikit masa lagi dekat ameer...
bila mama dah bleh handle adik2 kecik kamu ni serentak mase kita di luar rumah
dah tentu kita boleh pegi jalan2 even abah bz...huhuhu...

So aku just share pic latest my family..
huhu...ringsling ammar mama dah sedekah....nampaknya cam kna beli ...
ade ke sesapa nak bagi babyringsling/pouch free ..hehehehe ...nak seppp bajetttt..kahkah
xpon kot2 korang tau ade contest yang hadiahnya menang baby sling tu..hahaha..bajet masuk contest terus menang...ngehngeh..ok..smpi sini dlu...daaa

bersiap untk ke masjid...colouring contest sempena maulidur rasul 2012
sayang nyomennnn
bambam nye pipi ameer
kat JPO..antara 10 outlet didunia...mahal nak mampus barang...sepit rambut yg macam kat psr malam RM200 sebijik...amekkkaww...usha jew la..hakhak
Sekodok tomeiii mama...da nampak makin gebusss kan...itam2 pon manisss sayanggg

0 comments:

Monday, March 19, 2012

Madu dan racun

Posted by kemma at 9:30 AM
 Lama tak bersiaran rasenya..
walaupon terlalu banyak cerita nak share tapi malas tu lebih lagi berdozen dozen
tapi setiap malam aku bw ..just jadi silent reader....malas la nk meninggalkan jejak.mahupon komen..
tapi apapon cerita2 korang yg dalam bloglist x pernah tertinggal aku baca...maujadirajinmacamkamusume jugak..

Sejak berbaby lagi ni..
Xtvt berjalan pon amatlah terhad..
En Amy pon bz..apatah lagi mama..haha
Sabar ye anak2
bagi sikit masa lagi dekat ameer...
bila mama dah bleh handle adik2 kecik kamu ni serentak mase kita di luar rumah
dah tentu kita boleh pegi jalan2 even abah bz...huhuhu...

So aku just share pic latest my family..
huhu...ringsling ammar mama dah sedekah....nampaknya cam kna beli ...
ade ke sesapa nak bagi babyringsling/pouch free ..hehehehe ...nak seppp bajetttt..kahkah
xpon kot2 korang tau ade contest yang hadiahnya menang baby sling tu..hahaha..bajet masuk contest terus menang...ngehngeh..ok..smpi sini dlu...daaa

bersiap untk ke masjid...colouring contest sempena maulidur rasul 2012
sayang nyomennnn
bambam nye pipi ameer
kat JPO..antara 10 outlet didunia...mahal nak mampus barang...sepit rambut yg macam kat psr malam RM200 sebijik...amekkkaww...usha jew la..hakhak
Sekodok tomeiii mama...da nampak makin gebusss kan...itam2 pon manisss sayanggg

0 comments on "Madu dan racun"

 

©2009 da tru luv | by TNB