Rezeki blogging..tq 4 klik

Saturday, March 24, 2012

Ana Dahlia...x sangka plak...

Beron9 di FB
Kenkawan mse sek menengah upload gambar pengawas sekolah tahun 1998...
Aku ni antara senior pengawas tahun tu la..
then reramai le kawan..junior n senoir yang komen pic tu..
skali kawan kelas aku si Marlia mention wife chef Riz ada lam pic tu..
aku tau yg one of our junior name Diana Mastura ada iras2 Ana dahlia...

Dan sememangnya aku pon tau Ana Dahlia tu orang Changkat Jering Taiping..dekat kampung aku gakla..tp xle penah terpikir yang aku kenal si Ana Dahlia ni...
Sekali pas gugel..konpem la dia adalah Diana Mastura junior aku..mse aku form 5 dia form 3..memang  kenal sangatla...rse2 korang dia kenal tak aku...??hakhak...

Ana dahlia @ Diyana Mastura dr kanan no 4 pic tahun 1998 ( pic kredit to my frenzFB)

Apapon semoga Ana Dahlia berjaya lam kerjaya n semoga bahagia dengan Chef Riz ...amin

2 comments:

ayu said...

Hehe...sama sek la ye

Rakan Blog said...

ramai yg xtau ni....apa kata share kat web ni
RakanBlog . Meningkatkan trafik dan follower blog awak.Rangkaian bloggers Malaysia.

Saturday, March 24, 2012

Ana Dahlia...x sangka plak...

Posted by kemma at 12:15 AM
Beron9 di FB
Kenkawan mse sek menengah upload gambar pengawas sekolah tahun 1998...
Aku ni antara senior pengawas tahun tu la..
then reramai le kawan..junior n senoir yang komen pic tu..
skali kawan kelas aku si Marlia mention wife chef Riz ada lam pic tu..
aku tau yg one of our junior name Diana Mastura ada iras2 Ana dahlia...

Dan sememangnya aku pon tau Ana Dahlia tu orang Changkat Jering Taiping..dekat kampung aku gakla..tp xle penah terpikir yang aku kenal si Ana Dahlia ni...
Sekali pas gugel..konpem la dia adalah Diana Mastura junior aku..mse aku form 5 dia form 3..memang  kenal sangatla...rse2 korang dia kenal tak aku...??hakhak...

Ana dahlia @ Diyana Mastura dr kanan no 4 pic tahun 1998 ( pic kredit to my frenzFB)

Apapon semoga Ana Dahlia berjaya lam kerjaya n semoga bahagia dengan Chef Riz ...amin

2 comments on "Ana Dahlia...x sangka plak..."

ayu on March 24, 2012 at 10:19 AM said...

Hehe...sama sek la ye

Rakan Blog on March 25, 2012 at 11:38 AM said...

ramai yg xtau ni....apa kata share kat web ni
RakanBlog . Meningkatkan trafik dan follower blog awak.Rangkaian bloggers Malaysia.

 

©2009 da tru luv | by TNB