Rezeki blogging..tq 4 klik

Tuesday, January 25, 2011

CONTEST MONEY GUESS

JOIN THIS CONTEST


TAG

try teka.....:))
RM177

Friday, January 21, 2011

Lama x berupdate

Salam semuaa
Lama aku x update blog..tp still jln2 baca entry kawan2 n kdg2 just bace je x tinggal jejak or comment. Tq pada yg dah join my contest..masih ade mase lagi. Mayb lam 3 feb list contestant akn di entry kan.

Kenapa aku x update blog??
Letih....aku rse sgt2 letih ngn jadual harian yg sgtle pack sepanjang start minggu persekolahan. Manataknya..sehari aku rse ade 10 kali aku turun naik tangga...tingkat 4 tau..klo tingkat 1 aii x kesah sgt...berlagak plak ehh. Sampai satu tahap..sakit kat belakang sampai tarik nafas pon sakit..manataknya turun naik tangga tu aii mengendong si kecik Ammar yg dah 9kg skrg..sekbek 9 kg je..klo lebih mau nangis nak turun naik.  Kadang2 weekend tu paling syok kat aku coz x payah anto ank2 g sekolah..hahaha ...terukkan aku??siyes aku rse cam dah jd budak sekolah plak bila cuti syok amat. But sabtu ni de sek ganti..sek agama jugak..kuikui..rasakan..hehe.Klo ikutkan malas..mmg byr je transport sekolah ank2.Tapi  bila pk balik..biarla..lagipon aku xle bz mana klo bz pon time amik stok n minggu pertama stok di upload.

Bila malam..aku ttp bw tengok entry2 menarik..usha hadiah2 yg mamazharfan dapat mng contest..hahaha..usha2 mama rifqy dapat hadiah apa..ekceli lama gak aku x join contest or GA..bukan xmo tp mood xde.Apapon aku masih menyintai dunia blog ini..hihi..ayat x ble blah:)

X upload new stock kat Eshop??
Minggu lepas punya stok x sempat upload kat Eshop coz dah licin kat FB..lgpon sllnya aku akn upload kat Eshop pas FB. Thats means klo kat FB dah abis..kat Eshop mmg xde new stok. Isnin ni pon nak upload new stock yang dah di ambil semalam. Tapi pic lom ambil coz badan rse x sedap. Lagipon aku  nk tggu isn baru nk upload so nk bermalas malasan dlu dr mengambil gambo. 

Okla kenkawan..minta diri dulu ye...bye

Opsss..sebelum tu aku nak tunjukkan blouse yg menjadi rebutan n q panjang smpi ade tahap x puas hati..takut den...lawak plak n rse kesian kat customer yg frust x dapat. Maafla ...mungkin bukan rezeki awak..








Tq kat yani custemer dari Cheras yg telah membolot 10 blouse..TQ .

Friday, January 14, 2011

malam bw n check entry GA

Dah pukul 2.30 pagi dah pon..penat sgt coz baru abis amik pic untuk new stock. Tapi sje2 nak bw jap n nak check entry GA..pada yang dah saya kunjung..Tq for joining my GA n gud luck..pada yang belum dikunjung jangan risau saya akan kunjung even x letak comment...pada yang belum join meh le join..:D

Okla itu aje..nak bw skit lagi..mata dah ngantuk...:)

bye sume..selamat hari jumaat

Tuesday, January 11, 2011

Senyuman Comel Si Cilik

Malam ni puas berjalan, nak join contest plak..

Memang tertarik sangat tengok banner pic baby yang comel ni..jom kita join..


Contest ini anjuran http://liyanadiabu.blogspot.com

due 12 feb 2011

klo nak tau lebih lanjut klik SINI

So nak cuba nasib..dengan pic Ammar yang ini

Nama:Ammar Mierza Bin Rohaimi
Umur:1 tahun 3 bulan

Monday, January 10, 2011

Rezeki...tp rase2 cam yang lain lagi best kot

Tentang result AJL 25...sangat2 rse cam buang mase tengok ..sedangkan aku mmg minat gila.
Aku ingat kot2 le Faizal Tahir ke, Black ke..skali ana rafalli..hishh..x layak la rsenya..x puas hati la..ramai lagi yang best. Aku rse sume org terkejut coz ana rafalli memang out terus dari 3 listed. Yang paling x best aku ingatkan Black bleh dapat vokal terbaik..last2 dapat kat Hafiz. Sebaik Black menang gak lagu Drama King.

Apapon nak wat camna rezeki orang lawo kan..mayb dia talented but tonight for me is biasa2 aje. Rupa paras juga memainkan peranan gak wehhhh. Tp pikir positif sudahlah.. dia generasi baru n sudah bikin muzik sendiri..bagusla kan. Tapi siyess sebelum ni aku ingat cara dia nyanyi je cam tu..tp td mase ana bagi speech aku rse slang dia cam teruk la..mix betul. Tapi jangan salah faham ye ..aku x anti pon dia..aku ske je dengar lagu dia tu..cuma terkezut dengan result AJL malam ni yang ntah apa2.

Okla sume..gud nite..sweet dream..n selamat hari isnin..:)

Sunday, January 9, 2011

Hujung Minggu yang x sihat

Salam hujung minggu sume...

Weekend yang paling perit coz aku, kakak n adik demam serentak mulai Jumaat then beserta dengan cirit birit sampai ke hari ni. Perut betul2 memulas  rase macam dipulas...huhu. Mujurla Ammar x join sama..klo tak betul2 kesian. 

Semalam menghantar stok ke P.gudang ..pertama kali pegi tapi menolak untuk makan...anak2 pon sma. Disebabkan seharian memang belum makan apa2. En Amy bungkuskan Char keawtiaw n mie grg mamak untk aku n anak2. Balik umah makan sikit..terus berulang ke toilet...huhu. 2 hari cirit-birit aku dah ilang 4 kg..huahuahau..syok dalam keperitan..kuikuikui. Saat entry ini ditype pon perut sangat memulas..tp rsenya dah xde ape nak buang kot  :D

Okla sume..selamat berhujung minggu yea..jaga kesihatan di musim hujan ni:)

Tuesday, January 4, 2011

kurang minyak

Cari minyak masak cam dah darurat giler..

Tu cite semalam coz kat umah dah licin minyak masak..pastu bila dah licin baru nak pg cari..tetiba bila nak beli tengok rak minyak sume kosong..aikkkk pelik..roopanya minyak dah licin..

mulut ni dok berletiaq mcm mana nak masak ni...terus En. Amy cross..x payah bising2 kita pegi cari la sampai dapat..."baik yang" isteri yg mmg patuh..hukhuk..bukan pe kang bising lagi sure kena jeling..kehkehkeh..plak tu en. amy plak baru balik keje..better jaga adab kesopanan dah tatasusila mulut ye..hehe.

Cari punya cari ade yang lam paket2 je..bedal jer la..dr xde..En. Amy bantai beli 4 peket..amik kauuu. Walaupon begitu x tau berapa lama masalah xde minyak ni..bagus gak le En amy beli 4 paket tu. Len kali time xde minyak, makan yg rebus n bakar je..mau ye..walaupon menu sihat..alamatnye En. Amy xmo makan nasi kat umah la..:)

mr google

maaf dan rasa kecewa

Salam

Malam ni rse frust sgt coz blogshop masih lam construction..sedeyy coz x dapat publish sbb ade mslh template. yang paling sedih sbb dah janji nak buat GA..apapon harap kawan2 sudi tunggu ye..maaf sekali lagi..tensen guwess.:(

Monday, January 3, 2011

anak orang pon cam anak sendiri jugak..

Salam 1 malaysia n tahun baru beserta sesi persekolahan year 2011 yang baru bermula..:))

Sure hari ni mummy daddy yg ade anak2 yang dah start masuk sekolah ..this is buzy monday rite..bercampur perasaan risau n sebak..maklumle ank dah beso..dah naik sekolah dah pon. Adam hari ni bergelar pelajar darjah  1. I know he will manage himself better.

Today gak start lisa ank jiran merangkap kawan sekelas kakak duduk di rumah aku. So hari ni sedikit risau coz makan ke si lisa tu apa yang aku masak??. Hopefully dia ske. Hari ni aku masak gereng kicap ayam, sambal tumis udang n sup bayam. Anak2 aku jenis bedal je..mmg xde masalah.

Jap g 12.50 tghari aku dah nak kuar nak pi amik diaorg ..n kul 1.45 dah kna hantar g sekolah agama. Balik sekolah agama 3.30 ptg n then terus hantar ngaji..aku yg request kat ustazah nak hantar ngaji pas balik sek agama coz sian tgk diaorg xdapat rehat klo ngaji kul 5.30..nak kuar banyak kali. n aku pon x larat gak nak kilik c ammar n drive keluar masuk..hehe. Walaupon En. Amy x berapa setuju aku amik n anto ank2 sekolah coz dia rsau aku akan terkejar-kejar..but aku nak sgt jimatkan cost lgpon aku bukan sepanjang masa bz..untuk buat En. Amy diam, aku cakap bagi aku try..klo aku rse x bley aku suh diaorg nak van..tp insya'allah aku akan mampu buat. bagus kan mama ni..klo boleh sume nak jimatkan duit..hehe..klo soping x hingat dooniaaa...:)

Esok quite bz coz nak pos order n nak tengok stok tudung. Lom decide lagi nak amik tudung ke tak this week.Apapon hope kawan2 sudi join GA anjuran aku nnt..tunggu ye..insya'allah malam ni entry GA ye.

Smpai sini dlu...tata

Saturday, January 1, 2011

ajal maut yang telah di tentukan

Terkejut baca kat fb bekas husband siti nordiana ..faizal yusof tu dah dijemput ilahi..innalillah..sesungguhnya  ajal maut itu telah ditentukan olehNya..Semoga roh beliau ditempatkan bersama orang yang beriman..amin takziah ke atas seluruh ahli keluarga nya. sedih plak rase bila denar berita terkejut tentang kematian ni..semoga Allah panjangkan usia seluruh insan yang aku sayang..


KUALA LUMPUR 1 Jan (Bernama) — Pelakon, Faizal Yusof meninggal dunia kira-kira 1.45 tengah hari ini di Pusat Rawatan Islam (Pusrawi), Jalan Tun Razak di sini akibat serangan jantung.
Faizal, 32, dikatakan pengsan di rumahnya di Anjung Villa Bandar Baru Sentul di sini kira-kira 9 pagi akibat serangan jantung sebelum dibawa ke hospital untuk mendapatkan rawatan.
Faizal dikenali kerana lakonannya dalam beberapa drama bersiri di televisyen seperti Tiramisu dan Manjalara.
Allahyarham meninggalkan seorang isteri, Rosmunira Rashid, 27, yang sedang mengandung lima bulan.
Allahyarham pernah berkahwin sebelum bercerai dengan penyanyi Siti Nordiana dan dikurniakan seorang anak lelaki, Mohd Rayyan Nakhaie, 2 tahun sembilan bulan. — Bernama

credit to mr google

Selamat Datang 2011

Selamat Tahun Baru 2011

Dah masuk tahun baru kita yea...sure skrang ni dah tekad nak capai azam yg masing2 yang dah disetkan kan?:)).
Aku pon sme..tahun ni mengharapkan yang lebih baik dari tahun yang sudah2. 

Start je sesi persekolahan anak2, aku dah mula bz skit coz sekarang ni kakak n adik aku hantar n pick up dari sekolah..dah x naik van cam tahun lepas. So semestinya..ke sekolah agama n mengaji pon aku yang hantar..that's mean ammar ke hulu kehilir jugakle anto kakak n abangnye.

Selain dari tu..kawan sekelas kakak merangkap anak jiran aku akan tumpang duduk umah aku pas balik sekolah..Nama kawan kakak tu Lisa. Bagus gak atleast leh buat homework sesama. Before this lisa duduk ngn abang dia after sesi psekolahan..tp skung ni abang lisa dah masuk sekolah asrama so mama lisa minta tolong aku yang jagakan.

Ada lagi...aku harap bisnes kecil aku akan lebih maju..semoga Allah murahkan rezeki kami sekeluarga. Isnin malam aku nak lancarkan GA sempena launching  blogshop aku..so hope ramai yang sudi join coz hadiahnya hebat..:)) wat mse skrg ni blogshop still aku privatekan sehingga aku kuarkan entry GA nanti..tunggu yea kawan2..

Sampai sini dulu update aku...esok nak pi sekolah..ade orientasi untuk my hero Adam..bye2


Tuesday, January 25, 2011

CONTEST MONEY GUESS

Posted by kemma at 4:48 AM 2 comments
JOIN THIS CONTEST


TAG

try teka.....:))
RM177

Friday, January 21, 2011

Lama x berupdate

Posted by kemma at 1:47 AM 0 comments
Salam semuaa
Lama aku x update blog..tp still jln2 baca entry kawan2 n kdg2 just bace je x tinggal jejak or comment. Tq pada yg dah join my contest..masih ade mase lagi. Mayb lam 3 feb list contestant akn di entry kan.

Kenapa aku x update blog??
Letih....aku rse sgt2 letih ngn jadual harian yg sgtle pack sepanjang start minggu persekolahan. Manataknya..sehari aku rse ade 10 kali aku turun naik tangga...tingkat 4 tau..klo tingkat 1 aii x kesah sgt...berlagak plak ehh. Sampai satu tahap..sakit kat belakang sampai tarik nafas pon sakit..manataknya turun naik tangga tu aii mengendong si kecik Ammar yg dah 9kg skrg..sekbek 9 kg je..klo lebih mau nangis nak turun naik.  Kadang2 weekend tu paling syok kat aku coz x payah anto ank2 g sekolah..hahaha ...terukkan aku??siyes aku rse cam dah jd budak sekolah plak bila cuti syok amat. But sabtu ni de sek ganti..sek agama jugak..kuikui..rasakan..hehe.Klo ikutkan malas..mmg byr je transport sekolah ank2.Tapi  bila pk balik..biarla..lagipon aku xle bz mana klo bz pon time amik stok n minggu pertama stok di upload.

Bila malam..aku ttp bw tengok entry2 menarik..usha hadiah2 yg mamazharfan dapat mng contest..hahaha..usha2 mama rifqy dapat hadiah apa..ekceli lama gak aku x join contest or GA..bukan xmo tp mood xde.Apapon aku masih menyintai dunia blog ini..hihi..ayat x ble blah:)

X upload new stock kat Eshop??
Minggu lepas punya stok x sempat upload kat Eshop coz dah licin kat FB..lgpon sllnya aku akn upload kat Eshop pas FB. Thats means klo kat FB dah abis..kat Eshop mmg xde new stok. Isnin ni pon nak upload new stock yang dah di ambil semalam. Tapi pic lom ambil coz badan rse x sedap. Lagipon aku  nk tggu isn baru nk upload so nk bermalas malasan dlu dr mengambil gambo. 

Okla kenkawan..minta diri dulu ye...bye

Opsss..sebelum tu aku nak tunjukkan blouse yg menjadi rebutan n q panjang smpi ade tahap x puas hati..takut den...lawak plak n rse kesian kat customer yg frust x dapat. Maafla ...mungkin bukan rezeki awak..








Tq kat yani custemer dari Cheras yg telah membolot 10 blouse..TQ .

Friday, January 14, 2011

malam bw n check entry GA

Posted by kemma at 2:36 AM 4 comments
Dah pukul 2.30 pagi dah pon..penat sgt coz baru abis amik pic untuk new stock. Tapi sje2 nak bw jap n nak check entry GA..pada yang dah saya kunjung..Tq for joining my GA n gud luck..pada yang belum dikunjung jangan risau saya akan kunjung even x letak comment...pada yang belum join meh le join..:D

Okla itu aje..nak bw skit lagi..mata dah ngantuk...:)

bye sume..selamat hari jumaat

Tuesday, January 11, 2011

Senyuman Comel Si Cilik

Posted by kemma at 2:53 AM 0 comments
Malam ni puas berjalan, nak join contest plak..

Memang tertarik sangat tengok banner pic baby yang comel ni..jom kita join..


Contest ini anjuran http://liyanadiabu.blogspot.com

due 12 feb 2011

klo nak tau lebih lanjut klik SINI

So nak cuba nasib..dengan pic Ammar yang ini

Nama:Ammar Mierza Bin Rohaimi
Umur:1 tahun 3 bulan

Monday, January 10, 2011

Rezeki...tp rase2 cam yang lain lagi best kot

Posted by kemma at 12:32 AM 1 comments
Tentang result AJL 25...sangat2 rse cam buang mase tengok ..sedangkan aku mmg minat gila.
Aku ingat kot2 le Faizal Tahir ke, Black ke..skali ana rafalli..hishh..x layak la rsenya..x puas hati la..ramai lagi yang best. Aku rse sume org terkejut coz ana rafalli memang out terus dari 3 listed. Yang paling x best aku ingatkan Black bleh dapat vokal terbaik..last2 dapat kat Hafiz. Sebaik Black menang gak lagu Drama King.

Apapon nak wat camna rezeki orang lawo kan..mayb dia talented but tonight for me is biasa2 aje. Rupa paras juga memainkan peranan gak wehhhh. Tp pikir positif sudahlah.. dia generasi baru n sudah bikin muzik sendiri..bagusla kan. Tapi siyess sebelum ni aku ingat cara dia nyanyi je cam tu..tp td mase ana bagi speech aku rse slang dia cam teruk la..mix betul. Tapi jangan salah faham ye ..aku x anti pon dia..aku ske je dengar lagu dia tu..cuma terkezut dengan result AJL malam ni yang ntah apa2.

Okla sume..gud nite..sweet dream..n selamat hari isnin..:)

Sunday, January 9, 2011

Hujung Minggu yang x sihat

Posted by kemma at 8:31 AM 0 comments
Salam hujung minggu sume...

Weekend yang paling perit coz aku, kakak n adik demam serentak mulai Jumaat then beserta dengan cirit birit sampai ke hari ni. Perut betul2 memulas  rase macam dipulas...huhu. Mujurla Ammar x join sama..klo tak betul2 kesian. 

Semalam menghantar stok ke P.gudang ..pertama kali pegi tapi menolak untuk makan...anak2 pon sma. Disebabkan seharian memang belum makan apa2. En Amy bungkuskan Char keawtiaw n mie grg mamak untk aku n anak2. Balik umah makan sikit..terus berulang ke toilet...huhu. 2 hari cirit-birit aku dah ilang 4 kg..huahuahau..syok dalam keperitan..kuikuikui. Saat entry ini ditype pon perut sangat memulas..tp rsenya dah xde ape nak buang kot  :D

Okla sume..selamat berhujung minggu yea..jaga kesihatan di musim hujan ni:)

Tuesday, January 4, 2011

kurang minyak

Posted by kemma at 11:52 PM 6 comments
Cari minyak masak cam dah darurat giler..

Tu cite semalam coz kat umah dah licin minyak masak..pastu bila dah licin baru nak pg cari..tetiba bila nak beli tengok rak minyak sume kosong..aikkkk pelik..roopanya minyak dah licin..

mulut ni dok berletiaq mcm mana nak masak ni...terus En. Amy cross..x payah bising2 kita pegi cari la sampai dapat..."baik yang" isteri yg mmg patuh..hukhuk..bukan pe kang bising lagi sure kena jeling..kehkehkeh..plak tu en. amy plak baru balik keje..better jaga adab kesopanan dah tatasusila mulut ye..hehe.

Cari punya cari ade yang lam paket2 je..bedal jer la..dr xde..En. Amy bantai beli 4 peket..amik kauuu. Walaupon begitu x tau berapa lama masalah xde minyak ni..bagus gak le En amy beli 4 paket tu. Len kali time xde minyak, makan yg rebus n bakar je..mau ye..walaupon menu sihat..alamatnye En. Amy xmo makan nasi kat umah la..:)

mr google

maaf dan rasa kecewa

Posted by kemma at 5:20 AM 3 comments
Salam

Malam ni rse frust sgt coz blogshop masih lam construction..sedeyy coz x dapat publish sbb ade mslh template. yang paling sedih sbb dah janji nak buat GA..apapon harap kawan2 sudi tunggu ye..maaf sekali lagi..tensen guwess.:(

Monday, January 3, 2011

anak orang pon cam anak sendiri jugak..

Posted by kemma at 12:15 PM 2 comments
Salam 1 malaysia n tahun baru beserta sesi persekolahan year 2011 yang baru bermula..:))

Sure hari ni mummy daddy yg ade anak2 yang dah start masuk sekolah ..this is buzy monday rite..bercampur perasaan risau n sebak..maklumle ank dah beso..dah naik sekolah dah pon. Adam hari ni bergelar pelajar darjah  1. I know he will manage himself better.

Today gak start lisa ank jiran merangkap kawan sekelas kakak duduk di rumah aku. So hari ni sedikit risau coz makan ke si lisa tu apa yang aku masak??. Hopefully dia ske. Hari ni aku masak gereng kicap ayam, sambal tumis udang n sup bayam. Anak2 aku jenis bedal je..mmg xde masalah.

Jap g 12.50 tghari aku dah nak kuar nak pi amik diaorg ..n kul 1.45 dah kna hantar g sekolah agama. Balik sekolah agama 3.30 ptg n then terus hantar ngaji..aku yg request kat ustazah nak hantar ngaji pas balik sek agama coz sian tgk diaorg xdapat rehat klo ngaji kul 5.30..nak kuar banyak kali. n aku pon x larat gak nak kilik c ammar n drive keluar masuk..hehe. Walaupon En. Amy x berapa setuju aku amik n anto ank2 sekolah coz dia rsau aku akan terkejar-kejar..but aku nak sgt jimatkan cost lgpon aku bukan sepanjang masa bz..untuk buat En. Amy diam, aku cakap bagi aku try..klo aku rse x bley aku suh diaorg nak van..tp insya'allah aku akan mampu buat. bagus kan mama ni..klo boleh sume nak jimatkan duit..hehe..klo soping x hingat dooniaaa...:)

Esok quite bz coz nak pos order n nak tengok stok tudung. Lom decide lagi nak amik tudung ke tak this week.Apapon hope kawan2 sudi join GA anjuran aku nnt..tunggu ye..insya'allah malam ni entry GA ye.

Smpai sini dlu...tata

Saturday, January 1, 2011

ajal maut yang telah di tentukan

Posted by kemma at 8:29 PM 1 comments
Terkejut baca kat fb bekas husband siti nordiana ..faizal yusof tu dah dijemput ilahi..innalillah..sesungguhnya  ajal maut itu telah ditentukan olehNya..Semoga roh beliau ditempatkan bersama orang yang beriman..amin takziah ke atas seluruh ahli keluarga nya. sedih plak rase bila denar berita terkejut tentang kematian ni..semoga Allah panjangkan usia seluruh insan yang aku sayang..


KUALA LUMPUR 1 Jan (Bernama) — Pelakon, Faizal Yusof meninggal dunia kira-kira 1.45 tengah hari ini di Pusat Rawatan Islam (Pusrawi), Jalan Tun Razak di sini akibat serangan jantung.
Faizal, 32, dikatakan pengsan di rumahnya di Anjung Villa Bandar Baru Sentul di sini kira-kira 9 pagi akibat serangan jantung sebelum dibawa ke hospital untuk mendapatkan rawatan.
Faizal dikenali kerana lakonannya dalam beberapa drama bersiri di televisyen seperti Tiramisu dan Manjalara.
Allahyarham meninggalkan seorang isteri, Rosmunira Rashid, 27, yang sedang mengandung lima bulan.
Allahyarham pernah berkahwin sebelum bercerai dengan penyanyi Siti Nordiana dan dikurniakan seorang anak lelaki, Mohd Rayyan Nakhaie, 2 tahun sembilan bulan. — Bernama

credit to mr google

Selamat Datang 2011

Posted by kemma at 2:19 AM 1 comments
Selamat Tahun Baru 2011

Dah masuk tahun baru kita yea...sure skrang ni dah tekad nak capai azam yg masing2 yang dah disetkan kan?:)).
Aku pon sme..tahun ni mengharapkan yang lebih baik dari tahun yang sudah2. 

Start je sesi persekolahan anak2, aku dah mula bz skit coz sekarang ni kakak n adik aku hantar n pick up dari sekolah..dah x naik van cam tahun lepas. So semestinya..ke sekolah agama n mengaji pon aku yang hantar..that's mean ammar ke hulu kehilir jugakle anto kakak n abangnye.

Selain dari tu..kawan sekelas kakak merangkap anak jiran aku akan tumpang duduk umah aku pas balik sekolah..Nama kawan kakak tu Lisa. Bagus gak atleast leh buat homework sesama. Before this lisa duduk ngn abang dia after sesi psekolahan..tp skung ni abang lisa dah masuk sekolah asrama so mama lisa minta tolong aku yang jagakan.

Ada lagi...aku harap bisnes kecil aku akan lebih maju..semoga Allah murahkan rezeki kami sekeluarga. Isnin malam aku nak lancarkan GA sempena launching  blogshop aku..so hope ramai yang sudi join coz hadiahnya hebat..:)) wat mse skrg ni blogshop still aku privatekan sehingga aku kuarkan entry GA nanti..tunggu yea kawan2..

Sampai sini dulu update aku...esok nak pi sekolah..ade orientasi untuk my hero Adam..bye2


 

©2009 da tru luv | by TNB