Rezeki blogging..tq 4 klik

Friday, January 21, 2011

Lama x berupdate

Salam semuaa
Lama aku x update blog..tp still jln2 baca entry kawan2 n kdg2 just bace je x tinggal jejak or comment. Tq pada yg dah join my contest..masih ade mase lagi. Mayb lam 3 feb list contestant akn di entry kan.

Kenapa aku x update blog??
Letih....aku rse sgt2 letih ngn jadual harian yg sgtle pack sepanjang start minggu persekolahan. Manataknya..sehari aku rse ade 10 kali aku turun naik tangga...tingkat 4 tau..klo tingkat 1 aii x kesah sgt...berlagak plak ehh. Sampai satu tahap..sakit kat belakang sampai tarik nafas pon sakit..manataknya turun naik tangga tu aii mengendong si kecik Ammar yg dah 9kg skrg..sekbek 9 kg je..klo lebih mau nangis nak turun naik.  Kadang2 weekend tu paling syok kat aku coz x payah anto ank2 g sekolah..hahaha ...terukkan aku??siyes aku rse cam dah jd budak sekolah plak bila cuti syok amat. But sabtu ni de sek ganti..sek agama jugak..kuikui..rasakan..hehe.Klo ikutkan malas..mmg byr je transport sekolah ank2.Tapi  bila pk balik..biarla..lagipon aku xle bz mana klo bz pon time amik stok n minggu pertama stok di upload.

Bila malam..aku ttp bw tengok entry2 menarik..usha hadiah2 yg mamazharfan dapat mng contest..hahaha..usha2 mama rifqy dapat hadiah apa..ekceli lama gak aku x join contest or GA..bukan xmo tp mood xde.Apapon aku masih menyintai dunia blog ini..hihi..ayat x ble blah:)

X upload new stock kat Eshop??
Minggu lepas punya stok x sempat upload kat Eshop coz dah licin kat FB..lgpon sllnya aku akn upload kat Eshop pas FB. Thats means klo kat FB dah abis..kat Eshop mmg xde new stok. Isnin ni pon nak upload new stock yang dah di ambil semalam. Tapi pic lom ambil coz badan rse x sedap. Lagipon aku  nk tggu isn baru nk upload so nk bermalas malasan dlu dr mengambil gambo. 

Okla kenkawan..minta diri dulu ye...bye

Opsss..sebelum tu aku nak tunjukkan blouse yg menjadi rebutan n q panjang smpi ade tahap x puas hati..takut den...lawak plak n rse kesian kat customer yg frust x dapat. Maafla ...mungkin bukan rezeki awak..








Tq kat yani custemer dari Cheras yg telah membolot 10 blouse..TQ .

0 comments:

Friday, January 21, 2011

Lama x berupdate

Posted by kemma at 1:47 AM
Salam semuaa
Lama aku x update blog..tp still jln2 baca entry kawan2 n kdg2 just bace je x tinggal jejak or comment. Tq pada yg dah join my contest..masih ade mase lagi. Mayb lam 3 feb list contestant akn di entry kan.

Kenapa aku x update blog??
Letih....aku rse sgt2 letih ngn jadual harian yg sgtle pack sepanjang start minggu persekolahan. Manataknya..sehari aku rse ade 10 kali aku turun naik tangga...tingkat 4 tau..klo tingkat 1 aii x kesah sgt...berlagak plak ehh. Sampai satu tahap..sakit kat belakang sampai tarik nafas pon sakit..manataknya turun naik tangga tu aii mengendong si kecik Ammar yg dah 9kg skrg..sekbek 9 kg je..klo lebih mau nangis nak turun naik.  Kadang2 weekend tu paling syok kat aku coz x payah anto ank2 g sekolah..hahaha ...terukkan aku??siyes aku rse cam dah jd budak sekolah plak bila cuti syok amat. But sabtu ni de sek ganti..sek agama jugak..kuikui..rasakan..hehe.Klo ikutkan malas..mmg byr je transport sekolah ank2.Tapi  bila pk balik..biarla..lagipon aku xle bz mana klo bz pon time amik stok n minggu pertama stok di upload.

Bila malam..aku ttp bw tengok entry2 menarik..usha hadiah2 yg mamazharfan dapat mng contest..hahaha..usha2 mama rifqy dapat hadiah apa..ekceli lama gak aku x join contest or GA..bukan xmo tp mood xde.Apapon aku masih menyintai dunia blog ini..hihi..ayat x ble blah:)

X upload new stock kat Eshop??
Minggu lepas punya stok x sempat upload kat Eshop coz dah licin kat FB..lgpon sllnya aku akn upload kat Eshop pas FB. Thats means klo kat FB dah abis..kat Eshop mmg xde new stok. Isnin ni pon nak upload new stock yang dah di ambil semalam. Tapi pic lom ambil coz badan rse x sedap. Lagipon aku  nk tggu isn baru nk upload so nk bermalas malasan dlu dr mengambil gambo. 

Okla kenkawan..minta diri dulu ye...bye

Opsss..sebelum tu aku nak tunjukkan blouse yg menjadi rebutan n q panjang smpi ade tahap x puas hati..takut den...lawak plak n rse kesian kat customer yg frust x dapat. Maafla ...mungkin bukan rezeki awak..








Tq kat yani custemer dari Cheras yg telah membolot 10 blouse..TQ .

0 comments on "Lama x berupdate"

 

©2009 da tru luv | by TNB