Rezeki blogging..tq 4 klik

Monday, January 10, 2011

Rezeki...tp rase2 cam yang lain lagi best kot

Tentang result AJL 25...sangat2 rse cam buang mase tengok ..sedangkan aku mmg minat gila.
Aku ingat kot2 le Faizal Tahir ke, Black ke..skali ana rafalli..hishh..x layak la rsenya..x puas hati la..ramai lagi yang best. Aku rse sume org terkejut coz ana rafalli memang out terus dari 3 listed. Yang paling x best aku ingatkan Black bleh dapat vokal terbaik..last2 dapat kat Hafiz. Sebaik Black menang gak lagu Drama King.

Apapon nak wat camna rezeki orang lawo kan..mayb dia talented but tonight for me is biasa2 aje. Rupa paras juga memainkan peranan gak wehhhh. Tp pikir positif sudahlah.. dia generasi baru n sudah bikin muzik sendiri..bagusla kan. Tapi siyess sebelum ni aku ingat cara dia nyanyi je cam tu..tp td mase ana bagi speech aku rse slang dia cam teruk la..mix betul. Tapi jangan salah faham ye ..aku x anti pon dia..aku ske je dengar lagu dia tu..cuma terkezut dengan result AJL malam ni yang ntah apa2.

Okla sume..gud nite..sweet dream..n selamat hari isnin..:)

1 comments:

ayu said...

kema, tu la..tak sangka betul dia menang kan.. tapi paling frust bila black tak menang vokal terbaik....huhu..mujur drama king menang gak..

Monday, January 10, 2011

Rezeki...tp rase2 cam yang lain lagi best kot

Posted by kemma at 12:32 AM
Tentang result AJL 25...sangat2 rse cam buang mase tengok ..sedangkan aku mmg minat gila.
Aku ingat kot2 le Faizal Tahir ke, Black ke..skali ana rafalli..hishh..x layak la rsenya..x puas hati la..ramai lagi yang best. Aku rse sume org terkejut coz ana rafalli memang out terus dari 3 listed. Yang paling x best aku ingatkan Black bleh dapat vokal terbaik..last2 dapat kat Hafiz. Sebaik Black menang gak lagu Drama King.

Apapon nak wat camna rezeki orang lawo kan..mayb dia talented but tonight for me is biasa2 aje. Rupa paras juga memainkan peranan gak wehhhh. Tp pikir positif sudahlah.. dia generasi baru n sudah bikin muzik sendiri..bagusla kan. Tapi siyess sebelum ni aku ingat cara dia nyanyi je cam tu..tp td mase ana bagi speech aku rse slang dia cam teruk la..mix betul. Tapi jangan salah faham ye ..aku x anti pon dia..aku ske je dengar lagu dia tu..cuma terkezut dengan result AJL malam ni yang ntah apa2.

Okla sume..gud nite..sweet dream..n selamat hari isnin..:)

1 comments on "Rezeki...tp rase2 cam yang lain lagi best kot"

ayu on January 10, 2011 at 9:29 AM said...

kema, tu la..tak sangka betul dia menang kan.. tapi paling frust bila black tak menang vokal terbaik....huhu..mujur drama king menang gak..

 

©2009 da tru luv | by TNB