Rezeki blogging..tq 4 klik

Saturday, January 1, 2011

Selamat Datang 2011

Selamat Tahun Baru 2011

Dah masuk tahun baru kita yea...sure skrang ni dah tekad nak capai azam yg masing2 yang dah disetkan kan?:)).
Aku pon sme..tahun ni mengharapkan yang lebih baik dari tahun yang sudah2. 

Start je sesi persekolahan anak2, aku dah mula bz skit coz sekarang ni kakak n adik aku hantar n pick up dari sekolah..dah x naik van cam tahun lepas. So semestinya..ke sekolah agama n mengaji pon aku yang hantar..that's mean ammar ke hulu kehilir jugakle anto kakak n abangnye.

Selain dari tu..kawan sekelas kakak merangkap anak jiran aku akan tumpang duduk umah aku pas balik sekolah..Nama kawan kakak tu Lisa. Bagus gak atleast leh buat homework sesama. Before this lisa duduk ngn abang dia after sesi psekolahan..tp skung ni abang lisa dah masuk sekolah asrama so mama lisa minta tolong aku yang jagakan.

Ada lagi...aku harap bisnes kecil aku akan lebih maju..semoga Allah murahkan rezeki kami sekeluarga. Isnin malam aku nak lancarkan GA sempena launching  blogshop aku..so hope ramai yang sudi join coz hadiahnya hebat..:)) wat mse skrg ni blogshop still aku privatekan sehingga aku kuarkan entry GA nanti..tunggu yea kawan2..

Sampai sini dulu update aku...esok nak pi sekolah..ade orientasi untuk my hero Adam..bye2


1 comments:

Gieyana said...

Happy New Year yer..:D

Saturday, January 1, 2011

Selamat Datang 2011

Posted by kemma at 2:19 AM
Selamat Tahun Baru 2011

Dah masuk tahun baru kita yea...sure skrang ni dah tekad nak capai azam yg masing2 yang dah disetkan kan?:)).
Aku pon sme..tahun ni mengharapkan yang lebih baik dari tahun yang sudah2. 

Start je sesi persekolahan anak2, aku dah mula bz skit coz sekarang ni kakak n adik aku hantar n pick up dari sekolah..dah x naik van cam tahun lepas. So semestinya..ke sekolah agama n mengaji pon aku yang hantar..that's mean ammar ke hulu kehilir jugakle anto kakak n abangnye.

Selain dari tu..kawan sekelas kakak merangkap anak jiran aku akan tumpang duduk umah aku pas balik sekolah..Nama kawan kakak tu Lisa. Bagus gak atleast leh buat homework sesama. Before this lisa duduk ngn abang dia after sesi psekolahan..tp skung ni abang lisa dah masuk sekolah asrama so mama lisa minta tolong aku yang jagakan.

Ada lagi...aku harap bisnes kecil aku akan lebih maju..semoga Allah murahkan rezeki kami sekeluarga. Isnin malam aku nak lancarkan GA sempena launching  blogshop aku..so hope ramai yang sudi join coz hadiahnya hebat..:)) wat mse skrg ni blogshop still aku privatekan sehingga aku kuarkan entry GA nanti..tunggu yea kawan2..

Sampai sini dulu update aku...esok nak pi sekolah..ade orientasi untuk my hero Adam..bye2


1 comments on "Selamat Datang 2011"

Gieyana on January 1, 2011 at 8:38 AM said...

Happy New Year yer..:D

 

©2009 da tru luv | by TNB