Rezeki blogging..tq 4 klik

Tuesday, January 4, 2011

kurang minyak

Cari minyak masak cam dah darurat giler..

Tu cite semalam coz kat umah dah licin minyak masak..pastu bila dah licin baru nak pg cari..tetiba bila nak beli tengok rak minyak sume kosong..aikkkk pelik..roopanya minyak dah licin..

mulut ni dok berletiaq mcm mana nak masak ni...terus En. Amy cross..x payah bising2 kita pegi cari la sampai dapat..."baik yang" isteri yg mmg patuh..hukhuk..bukan pe kang bising lagi sure kena jeling..kehkehkeh..plak tu en. amy plak baru balik keje..better jaga adab kesopanan dah tatasusila mulut ye..hehe.

Cari punya cari ade yang lam paket2 je..bedal jer la..dr xde..En. Amy bantai beli 4 peket..amik kauuu. Walaupon begitu x tau berapa lama masalah xde minyak ni..bagus gak le En amy beli 4 paket tu. Len kali time xde minyak, makan yg rebus n bakar je..mau ye..walaupon menu sihat..alamatnye En. Amy xmo makan nasi kat umah la..:)

mr google

6 comments:

Alina said...

betul tu..saya pergi pasaraya econsave,tesco..minyak tu ada,tapi jenis yg mahal..dan stokpun nampak x banyak..so x de pilihan selain beli apa yg ada.Minyak paket mmg jarang dijual kat pasaraya..sy beli kat kedai runcit biasa.

lydzar said...

saya mmg selalu carik yg peket je. aritu carik kt giant takdek, so beli je lah yg dalam botol..yg penting ada..

aCu said...

hi. jom join contest si kecil paling ceria! :)

evashoppe.blogspot.com

lisa said...

aritu aku p tesco, ada jenama SAJI je..tu pun botol besar..mau 3-4 bulan xbeli minyak pasni...yela masak jarang skli..hehehhe

Amy Syaquena said...

same la amy mengelilau cari minyak masak..semua pasar raya tak ada last dapat la jugak..payah naw

zZzJJaCk said...

saw ur heartbeat ad, intro another referral program for u: http://www.ejooys.com/info_referral.php?ref=15

Tuesday, January 4, 2011

kurang minyak

Posted by kemma at 11:52 PM
Cari minyak masak cam dah darurat giler..

Tu cite semalam coz kat umah dah licin minyak masak..pastu bila dah licin baru nak pg cari..tetiba bila nak beli tengok rak minyak sume kosong..aikkkk pelik..roopanya minyak dah licin..

mulut ni dok berletiaq mcm mana nak masak ni...terus En. Amy cross..x payah bising2 kita pegi cari la sampai dapat..."baik yang" isteri yg mmg patuh..hukhuk..bukan pe kang bising lagi sure kena jeling..kehkehkeh..plak tu en. amy plak baru balik keje..better jaga adab kesopanan dah tatasusila mulut ye..hehe.

Cari punya cari ade yang lam paket2 je..bedal jer la..dr xde..En. Amy bantai beli 4 peket..amik kauuu. Walaupon begitu x tau berapa lama masalah xde minyak ni..bagus gak le En amy beli 4 paket tu. Len kali time xde minyak, makan yg rebus n bakar je..mau ye..walaupon menu sihat..alamatnye En. Amy xmo makan nasi kat umah la..:)

mr google

6 comments on "kurang minyak"

Alina on January 5, 2011 at 8:25 AM said...

betul tu..saya pergi pasaraya econsave,tesco..minyak tu ada,tapi jenis yg mahal..dan stokpun nampak x banyak..so x de pilihan selain beli apa yg ada.Minyak paket mmg jarang dijual kat pasaraya..sy beli kat kedai runcit biasa.

lydzar on January 5, 2011 at 9:31 AM said...

saya mmg selalu carik yg peket je. aritu carik kt giant takdek, so beli je lah yg dalam botol..yg penting ada..

aCu on January 5, 2011 at 11:34 AM said...

hi. jom join contest si kecil paling ceria! :)

evashoppe.blogspot.com

lisa on January 5, 2011 at 12:14 PM said...

aritu aku p tesco, ada jenama SAJI je..tu pun botol besar..mau 3-4 bulan xbeli minyak pasni...yela masak jarang skli..hehehhe

Amy Syaquena on January 6, 2011 at 9:46 AM said...

same la amy mengelilau cari minyak masak..semua pasar raya tak ada last dapat la jugak..payah naw

zZzJJaCk on January 9, 2011 at 12:08 AM said...

saw ur heartbeat ad, intro another referral program for u: http://www.ejooys.com/info_referral.php?ref=15

 

©2009 da tru luv | by TNB