Rezeki blogging..tq 4 klik

Wednesday, February 8, 2012

make me swinggg

Mood swinnngg

slalunya klo korang xde mood ..apa yg korang buat?
Lately ni mood aku ni memang caca marba...campur2
xtau la nape...
sensitip memanjang..knapa ekk?
so untuk menutralkan keadaan....ni kira kaedah memujuk diri sendiri supaya lebih positif la..
hehe..
so aku asik belek tudung..cara pakai tudung..cara make up..macam2 la yang opkoz org pompuan ske la sgt..gugel lam Youtube n segala tempat yang boleh gugel...n ada yg tegur aku da slim skit..ye ke???x rse cam slim pon..tp rase ringan skit badan tu..:)

Hari ni rasa happy skit sbb dapat sembang dengan member yang dah start buka biznes n bisnes tu juga adalah idaman aku selama ni...n yg paling best rezeki untuk buka biz tu datang tetiba je...alhamdulillah n aku harap dia sukses...sebab dia penah buka biz yang sama about 4 years ago...then dia buka butik ..then jual makanan sarapan pagi tepi jalan..semuanya jatuh...yg jual makanan tu dia cam x bope sanggup sbb sangat2 letih...so now dia da dapat peluang....bestttt..dia x pnh mengalah....kira jatuh bangun tu dah jadi asam garammm...yup berbisnes perlu kuat semangat. Sabar n perlu cekal...
Hidayah Allah untuk dia n husband....kenapa aku cakap camtu? sebab dia n husband dia sebelum ni...kaki clubbing..stakat smoking n minum tu perkara biasa..tp now laki dia sangat la alim..tabligh..n dia pon sangat la berubah..pakai tudung , stokin..alhamdulillah ..sejuk sangat tengok. Siapa sangka kan...semoga Allah memberikan petunjuk untuk kita juga..aminn
Mayb aku akan amik peluang belajar dari dia...
Insya'allah i will move step by step.....klo boleh nak usaha sendiri baru terasa manisnya...


0 comments:

Wednesday, February 8, 2012

make me swinggg

Posted by kemma at 12:16 AM
Mood swinnngg

slalunya klo korang xde mood ..apa yg korang buat?
Lately ni mood aku ni memang caca marba...campur2
xtau la nape...
sensitip memanjang..knapa ekk?
so untuk menutralkan keadaan....ni kira kaedah memujuk diri sendiri supaya lebih positif la..
hehe..
so aku asik belek tudung..cara pakai tudung..cara make up..macam2 la yang opkoz org pompuan ske la sgt..gugel lam Youtube n segala tempat yang boleh gugel...n ada yg tegur aku da slim skit..ye ke???x rse cam slim pon..tp rase ringan skit badan tu..:)

Hari ni rasa happy skit sbb dapat sembang dengan member yang dah start buka biznes n bisnes tu juga adalah idaman aku selama ni...n yg paling best rezeki untuk buka biz tu datang tetiba je...alhamdulillah n aku harap dia sukses...sebab dia penah buka biz yang sama about 4 years ago...then dia buka butik ..then jual makanan sarapan pagi tepi jalan..semuanya jatuh...yg jual makanan tu dia cam x bope sanggup sbb sangat2 letih...so now dia da dapat peluang....bestttt..dia x pnh mengalah....kira jatuh bangun tu dah jadi asam garammm...yup berbisnes perlu kuat semangat. Sabar n perlu cekal...
Hidayah Allah untuk dia n husband....kenapa aku cakap camtu? sebab dia n husband dia sebelum ni...kaki clubbing..stakat smoking n minum tu perkara biasa..tp now laki dia sangat la alim..tabligh..n dia pon sangat la berubah..pakai tudung , stokin..alhamdulillah ..sejuk sangat tengok. Siapa sangka kan...semoga Allah memberikan petunjuk untuk kita juga..aminn
Mayb aku akan amik peluang belajar dari dia...
Insya'allah i will move step by step.....klo boleh nak usaha sendiri baru terasa manisnya...


0 comments on "make me swinggg"

 

©2009 da tru luv | by TNB