Rezeki blogging..tq 4 klik

Saturday, November 12, 2011

spe yang penah? ...share

Tido awal n terjaga smula pukul 12.30 tadi..
Gigi rase ngilu..huhu
gigi ni berlubang...so sumtime bila berkumur mmg sgtla ngilu
Just nk tnya betul ke klo pregnant lam 7 bln ke atas dah x boleh cabut or tampal gigi
tu hari mse g check up..kebetulan ada dentist..dia cakap takut stress n pengsan...ye ke?
Tapi klo dh memanjang sakit ..x bleh tahan gak kan...
Ade gak cakap nnt bleh bleeding..
Klo spe ade pengalaman cabut gigi mse pregnant around 8 bln ++ ...share ye..
Sangat serabut gigi berlubang ni...klo still ok ingat nk tampal je..


2 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Kemma.syiannya sakit gigi lak.xdpt dibygkn kesakitannya camna..bunyi benda jatuh pon leh buat kita marah sbb sakit gg.
Hope ada sapa2 yg blh kongsikn panduan tuk kemma ya.

ayu said...

kemma..alahai...tak sure la plak samaada boleh cabut ke idak...

Saturday, November 12, 2011

spe yang penah? ...share

Posted by kemma at 1:10 AM
Tido awal n terjaga smula pukul 12.30 tadi..
Gigi rase ngilu..huhu
gigi ni berlubang...so sumtime bila berkumur mmg sgtla ngilu
Just nk tnya betul ke klo pregnant lam 7 bln ke atas dah x boleh cabut or tampal gigi
tu hari mse g check up..kebetulan ada dentist..dia cakap takut stress n pengsan...ye ke?
Tapi klo dh memanjang sakit ..x bleh tahan gak kan...
Ade gak cakap nnt bleh bleeding..
Klo spe ade pengalaman cabut gigi mse pregnant around 8 bln ++ ...share ye..
Sangat serabut gigi berlubang ni...klo still ok ingat nk tampal je..


2 comments on "spe yang penah? ...share"

♥♥azatiesayang ♥♥ on November 12, 2011 at 11:46 AM said...

Salam Kemma.syiannya sakit gigi lak.xdpt dibygkn kesakitannya camna..bunyi benda jatuh pon leh buat kita marah sbb sakit gg.
Hope ada sapa2 yg blh kongsikn panduan tuk kemma ya.

ayu on November 12, 2011 at 8:39 PM said...

kemma..alahai...tak sure la plak samaada boleh cabut ke idak...

 

©2009 da tru luv | by TNB