Rezeki blogging..tq 4 klik

Friday, September 23, 2011

scanner yg spoil



Punyala semangat nak scan pic mase pegnnt c kakak (mse tu still student kat UPM sem 4) so pegi kelas tu asik nak melaram je la dengan baju2 pegnant yang pada mse tu kira dah paling comeii la(tahun 2002-2003)..tp klo zaman sekarang ni..xmola aku pakai ..sbb lebih selesa pakai seluar n maternity blouse..seingatnya start pkai baju pegnnt bila dah masuk 6 bulan. Ade member sekuliah selalu je tertunggu-tunggu nak tengok aku pakai baju apa hari tu..diaorg la cakap...ye la dah aku sorang je yang pregnant. Tapi sebenarnya ade je yang lain ..tp diorang banyak pakai jubah. Tapi lepas aku dah bersalin...uii mak aiii..ramai plak yg bergaya dengan baju pregnant...ramaile plak yg pegnant.

Sekali scanner spoil mood betul..xtau nape.Klo print ok je...dsebabkan malas nak  godek2..lantakla..abis mood ke laut..simpan balik sume pic lam album...


Itu je..:P

0 comments:

Friday, September 23, 2011

scanner yg spoil

Posted by kemma at 12:11 AM


Punyala semangat nak scan pic mase pegnnt c kakak (mse tu still student kat UPM sem 4) so pegi kelas tu asik nak melaram je la dengan baju2 pegnant yang pada mse tu kira dah paling comeii la(tahun 2002-2003)..tp klo zaman sekarang ni..xmola aku pakai ..sbb lebih selesa pakai seluar n maternity blouse..seingatnya start pkai baju pegnnt bila dah masuk 6 bulan. Ade member sekuliah selalu je tertunggu-tunggu nak tengok aku pakai baju apa hari tu..diaorg la cakap...ye la dah aku sorang je yang pregnant. Tapi sebenarnya ade je yang lain ..tp diorang banyak pakai jubah. Tapi lepas aku dah bersalin...uii mak aiii..ramai plak yg bergaya dengan baju pregnant...ramaile plak yg pegnant.

Sekali scanner spoil mood betul..xtau nape.Klo print ok je...dsebabkan malas nak  godek2..lantakla..abis mood ke laut..simpan balik sume pic lam album...


Itu je..:P

0 comments on "scanner yg spoil"

 

©2009 da tru luv | by TNB