Rezeki blogging..tq 4 klik

Wednesday, September 14, 2011

Apakah:mimpi gegirl yang comel n melepak

Selamat pagi n Assalamualaikum...

Ala2 baca beritu gtu..kehkeh

Pagi ni bekfast lempeng + Sardin + teh O
Anak2 pon ada sebab sekolah diorang bagi cuti untuk tahap 1 je sbagai laluan untuk kakak n abang amik UPSR dengan tenang..mayb kna ganti la cuti tu nnt.


Now my pregnancy period is 26 weeks...jantina blom nampak.berdebar..ekceli sentiasa berharap walau apapon jantinanya yang penting sihat n sempurna itu sudah memadai.
Disebabkan dah ada 2 hero..sudah tentunya nak bagi seorang teman bagi kakak..

Korang penah x mimpi mse pegnnt?or awal2 pegnnt?mmg mimpi tu mainan tidur..tp bila berlaku ..rse cam ehh sme cam mimpi plak..hihi or mimpi bertentangan ngn realiti..

Mayb gak kebetulan je..tp nak cite gak le..psl mimpi yg sbelum2 ni..dengar ye kawan2..ngehngeh
Mse mula2 kawin ..mse tu aku dok berjauhan dengan En Amy sbb mse tu aku msih di sem 4 di UPM.so after kawin kami pjj.
Sebelum dapat tau aku pegnant aku penah mimpi yang aku menyusup masuk satu belukar yg ada pagar buluh..jauh dari belukar tu ade pondok/rumah..rumah tu umah kawan or sedara mara aku n aku mesti ke rumah tu. Sekali baru tunduk menyusup masuk bawah pagar buluh tu..aku tepandang seekor ular sawa...ular sawa albino ye puan2..yg kaler kuning tu..besar amat dok pandang aku. Walaupon takut aku redah gak n kna belit ngn ular tu..tp  tak mati tau..tetiba je aku ada lam umah yg aku nk pegi tau...apadaa punya mimpi wat seprise je ekk..Tup2 aku di sahkan pegnant. Tapi aku x penah lupa mimpi tu sampai skarang.

Then ..mse pegnnt c kakak gak..aku slalu mimpi baby boy yang amat x comel..sebab sume org tengok kata x comel..lam mimpi tu la. sampi mak aku pon cakap "eiii ..buruk sungguh anak hang ni"..sedih sgt aku lam mimpi tu. selalu tau aku mimpi baby boy smpi nampak bebird lam mimpi tu.

Bila dah masuk 8 bulan pegnant, scan baru nampak jantina tp tu pon x bpe nampak so aku hanya beli 1 je gaun kecik kaler pink sbb giler berkenan kat gaun tu.Sampai masa melahirkan kakak....kakak adalah baby yang paling melepak n putih gebu. semua org ske giler ngn kakak. Pegi mana2 pon ade je org yang sibuk nak cuit org pegang. siyes mse kakak jadi baby sume org cakap dia cam anak patung. Selain melepak, bulu mata melentik (smpi skrg org tnya pakai mascara ke) n anak mata kakak kaler brown mse kecik tp dah besar ni dah jadi dark brown.

Mse Adam n Ammar..lupa plak mimpi ke tak...kuikuikui..


Semalam mimpi kan baby girl yang putih melepak amat..tp aku ingat baby boy..gila amat beso cam 3 bln.leh siap main plak tu.aku pon cam x caya je tu ank aku sbb aku bsalin kat Terengganu..apa kes plak bsalin kat Terengganu..siap bsalin togeder-geder ngn sppu en Amy plak tu..plak tu ank aku n ank sepupu En Amy tu mmg ade iras ala2 kembar sepasang..ank sppu en Amy boy..mengarut betul mimpi ni ekk..tp ekceli mmg sepupu En Amy tu dok kat Paka n sedang pegnnt pon..

Mse mula2 kawin gak aku sllu cakap kat En Amy aku nak 4 org ank seblum habis umur 30 tahun..tuptup..cewaahh..tuptup plak ekk..aku mmg due bulan doblas sblom masuk usia 31 tahun next year...plak tu aku wish nak 2 girl n 2 boy..so nantikan ye..selalu org cakap bila kita sll cakap camtu ia merupakan 1 doa..percaya pada Qada' dan Qadar dr Allah S.W.T 

Itu sahaja yang aku nak cite ..sekian..hehe..korang penah x mimpi camtu or jantina baby mse pegnant?

kakak yang minta baby gegirl untuk wat geng..hari2 tnya mama scan nampak tak?dlu kakak mngis mse dpat tau mama pegnntkn baby boy (ammar)

2 comments:

lydzar said...

ada mimpi jugak, tp dh lupa hehehe..

NaniRostam said...

salam aidilfitri...moga-moga selamat melahirkan.harap harap dapat kawan untuk kakak.

Wednesday, September 14, 2011

Apakah:mimpi gegirl yang comel n melepak

Posted by kemma at 10:57 AM
Selamat pagi n Assalamualaikum...

Ala2 baca beritu gtu..kehkeh

Pagi ni bekfast lempeng + Sardin + teh O
Anak2 pon ada sebab sekolah diorang bagi cuti untuk tahap 1 je sbagai laluan untuk kakak n abang amik UPSR dengan tenang..mayb kna ganti la cuti tu nnt.


Now my pregnancy period is 26 weeks...jantina blom nampak.berdebar..ekceli sentiasa berharap walau apapon jantinanya yang penting sihat n sempurna itu sudah memadai.
Disebabkan dah ada 2 hero..sudah tentunya nak bagi seorang teman bagi kakak..

Korang penah x mimpi mse pegnnt?or awal2 pegnnt?mmg mimpi tu mainan tidur..tp bila berlaku ..rse cam ehh sme cam mimpi plak..hihi or mimpi bertentangan ngn realiti..

Mayb gak kebetulan je..tp nak cite gak le..psl mimpi yg sbelum2 ni..dengar ye kawan2..ngehngeh
Mse mula2 kawin ..mse tu aku dok berjauhan dengan En Amy sbb mse tu aku msih di sem 4 di UPM.so after kawin kami pjj.
Sebelum dapat tau aku pegnant aku penah mimpi yang aku menyusup masuk satu belukar yg ada pagar buluh..jauh dari belukar tu ade pondok/rumah..rumah tu umah kawan or sedara mara aku n aku mesti ke rumah tu. Sekali baru tunduk menyusup masuk bawah pagar buluh tu..aku tepandang seekor ular sawa...ular sawa albino ye puan2..yg kaler kuning tu..besar amat dok pandang aku. Walaupon takut aku redah gak n kna belit ngn ular tu..tp  tak mati tau..tetiba je aku ada lam umah yg aku nk pegi tau...apadaa punya mimpi wat seprise je ekk..Tup2 aku di sahkan pegnant. Tapi aku x penah lupa mimpi tu sampai skarang.

Then ..mse pegnnt c kakak gak..aku slalu mimpi baby boy yang amat x comel..sebab sume org tengok kata x comel..lam mimpi tu la. sampi mak aku pon cakap "eiii ..buruk sungguh anak hang ni"..sedih sgt aku lam mimpi tu. selalu tau aku mimpi baby boy smpi nampak bebird lam mimpi tu.

Bila dah masuk 8 bulan pegnant, scan baru nampak jantina tp tu pon x bpe nampak so aku hanya beli 1 je gaun kecik kaler pink sbb giler berkenan kat gaun tu.Sampai masa melahirkan kakak....kakak adalah baby yang paling melepak n putih gebu. semua org ske giler ngn kakak. Pegi mana2 pon ade je org yang sibuk nak cuit org pegang. siyes mse kakak jadi baby sume org cakap dia cam anak patung. Selain melepak, bulu mata melentik (smpi skrg org tnya pakai mascara ke) n anak mata kakak kaler brown mse kecik tp dah besar ni dah jadi dark brown.

Mse Adam n Ammar..lupa plak mimpi ke tak...kuikuikui..


Semalam mimpi kan baby girl yang putih melepak amat..tp aku ingat baby boy..gila amat beso cam 3 bln.leh siap main plak tu.aku pon cam x caya je tu ank aku sbb aku bsalin kat Terengganu..apa kes plak bsalin kat Terengganu..siap bsalin togeder-geder ngn sppu en Amy plak tu..plak tu ank aku n ank sepupu En Amy tu mmg ade iras ala2 kembar sepasang..ank sppu en Amy boy..mengarut betul mimpi ni ekk..tp ekceli mmg sepupu En Amy tu dok kat Paka n sedang pegnnt pon..

Mse mula2 kawin gak aku sllu cakap kat En Amy aku nak 4 org ank seblum habis umur 30 tahun..tuptup..cewaahh..tuptup plak ekk..aku mmg due bulan doblas sblom masuk usia 31 tahun next year...plak tu aku wish nak 2 girl n 2 boy..so nantikan ye..selalu org cakap bila kita sll cakap camtu ia merupakan 1 doa..percaya pada Qada' dan Qadar dr Allah S.W.T 

Itu sahaja yang aku nak cite ..sekian..hehe..korang penah x mimpi camtu or jantina baby mse pegnant?

kakak yang minta baby gegirl untuk wat geng..hari2 tnya mama scan nampak tak?dlu kakak mngis mse dpat tau mama pegnntkn baby boy (ammar)

2 comments on "Apakah:mimpi gegirl yang comel n melepak"

lydzar on September 14, 2011 at 12:50 PM said...

ada mimpi jugak, tp dh lupa hehehe..

NaniRostam on September 16, 2011 at 7:20 AM said...

salam aidilfitri...moga-moga selamat melahirkan.harap harap dapat kawan untuk kakak.

 

©2009 da tru luv | by TNB