Rezeki blogging..tq 4 klik

Tuesday, September 6, 2011

Raya 2011 cuti terpanjang di Taiping

Banyak dah berkunjung ke blog2 yg story pasal raya..mcm2 cite ada..

Susah betul nak panggil mood ni..tp dsebabkan xmo la kalah..hehe..nak tepek gak sekeping dua pic raya tahun ni
Tahun ni kami sekeluarga beraya di kampung halaman tercinta di Taiping..hehe. Sepatutnya giliran di Endau tapi bila mengenangkn raya di endau sunyi sepi x semeriah kat Taiping...di pujuk2 la En Amy beraya di kampungku yang tercinta..kesian kat anak2 bang..haha..kuikui
 
Sebenarnya En Amy x la kisah sgt memandangkan kitaorg mmg sll balik Endau, x salah la menghabiskan masa n menggembirakan hati anak isteri..:))

Rse2nya pasni klo raya puasa mmg nk balik Perakla...raya haji baru balik endau. Bukan apa suasana beraya di perak lebih mengujakan..tambah2 ank2 pon dah beso dah paham apa itu raya...yg terpenting anak2 seronok n enjoy, lgpon aku dah biasa dgn adik beradik yang ramai, x bestnya klo sorang je yg over acting nak ceriakan suasana..itu adala aku klo kat umah mertua...mood raya kat sana sgt down, jemu tau raya kat sna ..terkutuk plak..x baik tul ko ni..maap ye. Tapi bila time beraya kat Endau sunyi sepi xde spe..paling x best keluarga aku je yg balik yg lain pakat balik umah mertua..sian ank2 n sian kat aku..haha 
 
Okeyla...letak pic la beberapa keping..
Versi anak 3 pada tahun ni..insya'allah versi ank 4 tahun depan..hope kumpulan baju kurung cukup korum..hehe

anak ,  menantu n cucu perempuan Hajah Jamaliah

ammar yg someiii dgn baju melayu...siap lompat2..geram sgt tgk c kenit ni


kakak yang pandai nak bershawl..mula2 elok je..pastu abis serabai ..lawak plak tgk..hehe


payahla nak memujuk untuk bergambo..kakak asik masam je..

Semalam dah bank in duit raya anak2 fasa pertama...mayb bleh bank in lagi ujung raya nnti..alhamdulillah rezeki ank2.

1 comments:

lydzar said...

hensem nya amar pakai baju melayu pink!!!

Tuesday, September 6, 2011

Raya 2011 cuti terpanjang di Taiping

Posted by kemma at 9:59 AM
Banyak dah berkunjung ke blog2 yg story pasal raya..mcm2 cite ada..

Susah betul nak panggil mood ni..tp dsebabkan xmo la kalah..hehe..nak tepek gak sekeping dua pic raya tahun ni
Tahun ni kami sekeluarga beraya di kampung halaman tercinta di Taiping..hehe. Sepatutnya giliran di Endau tapi bila mengenangkn raya di endau sunyi sepi x semeriah kat Taiping...di pujuk2 la En Amy beraya di kampungku yang tercinta..kesian kat anak2 bang..haha..kuikui
 
Sebenarnya En Amy x la kisah sgt memandangkan kitaorg mmg sll balik Endau, x salah la menghabiskan masa n menggembirakan hati anak isteri..:))

Rse2nya pasni klo raya puasa mmg nk balik Perakla...raya haji baru balik endau. Bukan apa suasana beraya di perak lebih mengujakan..tambah2 ank2 pon dah beso dah paham apa itu raya...yg terpenting anak2 seronok n enjoy, lgpon aku dah biasa dgn adik beradik yang ramai, x bestnya klo sorang je yg over acting nak ceriakan suasana..itu adala aku klo kat umah mertua...mood raya kat sana sgt down, jemu tau raya kat sna ..terkutuk plak..x baik tul ko ni..maap ye. Tapi bila time beraya kat Endau sunyi sepi xde spe..paling x best keluarga aku je yg balik yg lain pakat balik umah mertua..sian ank2 n sian kat aku..haha 
 
Okeyla...letak pic la beberapa keping..
Versi anak 3 pada tahun ni..insya'allah versi ank 4 tahun depan..hope kumpulan baju kurung cukup korum..hehe

anak ,  menantu n cucu perempuan Hajah Jamaliah

ammar yg someiii dgn baju melayu...siap lompat2..geram sgt tgk c kenit ni


kakak yang pandai nak bershawl..mula2 elok je..pastu abis serabai ..lawak plak tgk..hehe


payahla nak memujuk untuk bergambo..kakak asik masam je..

Semalam dah bank in duit raya anak2 fasa pertama...mayb bleh bank in lagi ujung raya nnti..alhamdulillah rezeki ank2.

1 comments on "Raya 2011 cuti terpanjang di Taiping"

lydzar on September 6, 2011 at 10:27 AM said...

hensem nya amar pakai baju melayu pink!!!

 

©2009 da tru luv | by TNB