Rezeki blogging..tq 4 klik

Friday, July 29, 2011

Makan durian sepuas-puasnya


Sepatutnya hr makan hr tu la wat entry baru fresh..but cam biasa menangguh je kje nya
skung ni mmg musim makan durian bufet ekk..
So 15-17 tu hari Kawasan Rawat n Rehat gelang patah@ 2nd link ada wat jom makan durian di link kedua..bayar RM15 per person makan la smpi muntah ijau pon..
So aku ni mmg excited la..plan nak makan puas-puas ..
seminggu sebelum mmg dah ada lam prancangan..
16hb..kami anak beranak pg ke RnR gelang patah...tp dok pk gak anak2 bukannye jenis makan durian sgt..tambah2 c kakak..3 ulas pon blom tentu jalan...rugi betuii klo nak bayo RM15 untuk anak2 yang x berapa makan.
Xpewlah nnt bodek2 le org tu..haha..air masak bawa 2 botol.:))
Sampai park jew tgk x ramai pon...ok latu
masuk bawah khemah..terus tuju 1 gerai ni ..bila dia cakap dewasa je bayo...budak2 free ..laju je kekdahnye:))

smpi jew trus duduk n mamat durian pon x henti2 kopekkan durian smpi kitaorang suh stop kopek...ngeri plak tgk byk2..
tp siyes durian sume gred baik..udang merah, d24..n ntah apa2 lagi yg aku x tau pon. Menurut cerita peniaga..durian ni sptutnya dieksport ke singapore ttp kerajaan singapore x benarkan sbb dikatakan byk sgt ubat kat buah durian..ermm lantak ko lah singapore. Yang pastinya rakyat ko datang ramai gile kat event tu,,,huahuahua.
Konon nak makan sepuas puasnya..amik ko 3 biji pon dah rse nak muntah..klo gagahkn lagi mau muntah atas meja..so aku stop..mmg x mampu akk dek nonnn
Yang pastinya puas hati..so layan pic2 ni yek..:))
sedap amat..pas 2 hr bleh plak teringat balik durian ni..huhu
ammar ske nampaknya
sodap nyeee
balik ngn tekak yg loya nak termuntah...huhu

Enjoy klo dapat makan durian ramai2 ni...yg peliknya adela untie cina ni..berdua je ngn ank lelaki dia..makan punyala banyak..relax jew..perghhh pelik betuii.

sampai sini dlu...daa

2 comments:

Alina said...

Hu3x..sedapnye durian..saya klw setakat 3 biji boleh lagi kak...hihi,sygnye x leh bw balik yea..

lydzar said...

maveles!! kitorang pon puas dh mengerjakan durian. kang dh bulan puasa mcm tak beria sgt dh nk makan durian..

Friday, July 29, 2011

Makan durian sepuas-puasnya

Posted by kemma at 8:00 AM

Sepatutnya hr makan hr tu la wat entry baru fresh..but cam biasa menangguh je kje nya
skung ni mmg musim makan durian bufet ekk..
So 15-17 tu hari Kawasan Rawat n Rehat gelang patah@ 2nd link ada wat jom makan durian di link kedua..bayar RM15 per person makan la smpi muntah ijau pon..
So aku ni mmg excited la..plan nak makan puas-puas ..
seminggu sebelum mmg dah ada lam prancangan..
16hb..kami anak beranak pg ke RnR gelang patah...tp dok pk gak anak2 bukannye jenis makan durian sgt..tambah2 c kakak..3 ulas pon blom tentu jalan...rugi betuii klo nak bayo RM15 untuk anak2 yang x berapa makan.
Xpewlah nnt bodek2 le org tu..haha..air masak bawa 2 botol.:))
Sampai park jew tgk x ramai pon...ok latu
masuk bawah khemah..terus tuju 1 gerai ni ..bila dia cakap dewasa je bayo...budak2 free ..laju je kekdahnye:))

smpi jew trus duduk n mamat durian pon x henti2 kopekkan durian smpi kitaorang suh stop kopek...ngeri plak tgk byk2..
tp siyes durian sume gred baik..udang merah, d24..n ntah apa2 lagi yg aku x tau pon. Menurut cerita peniaga..durian ni sptutnya dieksport ke singapore ttp kerajaan singapore x benarkan sbb dikatakan byk sgt ubat kat buah durian..ermm lantak ko lah singapore. Yang pastinya rakyat ko datang ramai gile kat event tu,,,huahuahua.
Konon nak makan sepuas puasnya..amik ko 3 biji pon dah rse nak muntah..klo gagahkn lagi mau muntah atas meja..so aku stop..mmg x mampu akk dek nonnn
Yang pastinya puas hati..so layan pic2 ni yek..:))
sedap amat..pas 2 hr bleh plak teringat balik durian ni..huhu
ammar ske nampaknya
sodap nyeee
balik ngn tekak yg loya nak termuntah...huhu

Enjoy klo dapat makan durian ramai2 ni...yg peliknya adela untie cina ni..berdua je ngn ank lelaki dia..makan punyala banyak..relax jew..perghhh pelik betuii.

sampai sini dlu...daa

2 comments on "Makan durian sepuas-puasnya"

Alina on July 29, 2011 at 11:24 AM said...

Hu3x..sedapnye durian..saya klw setakat 3 biji boleh lagi kak...hihi,sygnye x leh bw balik yea..

lydzar on July 29, 2011 at 12:49 PM said...

maveles!! kitorang pon puas dh mengerjakan durian. kang dh bulan puasa mcm tak beria sgt dh nk makan durian..

 

©2009 da tru luv | by TNB