Rezeki blogging..tq 4 klik

Monday, July 4, 2011

2nd n 3rd day wean off:siang dah ok..mlmnye mcmana plak?

Salam semua.:))

Masih dengan cerita yang sama..
hr ke2 & ke3 wean off Ammar
Sebelah siang...mmg lsg x pndg nenen..ade gakle minta...tapi lekakan dia dengan mainan n makanan x pon offer dia susu.
Yang paling lega skung ni Ammar dah makin ske minum susu tru botol..kira 4oz tu sekali minum...alhmdulillah..
Cuma waktu malam nenen tu wajib,,,tp Ammar xle kuat sgt nenen sblh mlmnye..cuma sblm tdo ..pertengahan mlm n nak pg....cmne ye?
apa yg nk dganti dgn nenen?

Klo de kawan2 yg biasa n pnh tau cmne nak elakkan untuk nenen malam..sharekn ye pglmn tu...:))..
Tq in advance sudi melawat blog kecik ni..

Tembam kan ammar dgn rmbut pnjgnye ni...tp ni sume lam pic je..dia biase2 je kat luar
ammar yg nmpak bam2..hihi..geram

3 comments:

ayu said...

kema, dari minggu lepas ayu sedang beransur2 wean off danial scr direct bf sbb mengalami kelukaan sampai berdarahhhhh...malam2 ayu bagi fresh milk je dalam botol..tapi, kena bangun 2 kali tu..huhu..tak tahan...ngantuk betul la...ayu panaskan fresh milk tu ...

ayu said...

tapi, perah ttp juga la perah..

ayu said...
This comment has been removed by the author.

Monday, July 4, 2011

2nd n 3rd day wean off:siang dah ok..mlmnye mcmana plak?

Posted by kemma at 2:32 PM
Salam semua.:))

Masih dengan cerita yang sama..
hr ke2 & ke3 wean off Ammar
Sebelah siang...mmg lsg x pndg nenen..ade gakle minta...tapi lekakan dia dengan mainan n makanan x pon offer dia susu.
Yang paling lega skung ni Ammar dah makin ske minum susu tru botol..kira 4oz tu sekali minum...alhmdulillah..
Cuma waktu malam nenen tu wajib,,,tp Ammar xle kuat sgt nenen sblh mlmnye..cuma sblm tdo ..pertengahan mlm n nak pg....cmne ye?
apa yg nk dganti dgn nenen?

Klo de kawan2 yg biasa n pnh tau cmne nak elakkan untuk nenen malam..sharekn ye pglmn tu...:))..
Tq in advance sudi melawat blog kecik ni..

Tembam kan ammar dgn rmbut pnjgnye ni...tp ni sume lam pic je..dia biase2 je kat luar
ammar yg nmpak bam2..hihi..geram

3 comments on "2nd n 3rd day wean off:siang dah ok..mlmnye mcmana plak?"

ayu on July 4, 2011 at 8:29 PM said...

kema, dari minggu lepas ayu sedang beransur2 wean off danial scr direct bf sbb mengalami kelukaan sampai berdarahhhhh...malam2 ayu bagi fresh milk je dalam botol..tapi, kena bangun 2 kali tu..huhu..tak tahan...ngantuk betul la...ayu panaskan fresh milk tu ...

ayu on July 4, 2011 at 8:29 PM said...

tapi, perah ttp juga la perah..

ayu on July 4, 2011 at 8:29 PM said...
This comment has been removed by the author.
 

©2009 da tru luv | by TNB