Rezeki blogging..tq 4 klik

Wednesday, June 15, 2011

hot entry....freshh dr ladang

Salam semua
lama x beron9..
bukan pe pas baru abis cuti sek
so byk le benda nak buat..wpon ade je yg nak story
tp hari2 asik tido awai je..x sempat la nak wat entry..haha..jawapan orang malas..hihi

So mlm ni nak cite sal makan2
haha..besa la mak yong
klo cite sal makan itu bukan asing lagi..:)


Malam ni
kitaorg ke Seoul Garden di KSL City Jb
ekceli kat city squre pon ada
tp sje je nk pg jauh skit ..sbb lom pnh jln kat sopin mall yg baru tu

So td kitaorg makan smpi kenyang terbuntang..haha
klo sendawa over
sure terkeluar balik..haha
buruk perangai..kehkeh
abis dah siap byor...klo dah bufet sllnya mmg camtu le..hihi

so layan pic je la..
si comel mama yg sgt petah..geram..

with ank encem shaye

kakak n adik yg excited nk memasak

perghhhh...nk abiskan ni leh terbuntang

udang bbq feveret..tetapi tetap di panggil ayam

rajin betul anak2 shaye memasak:)...xde spe yg nak larang

last....dh x larat..boleh tekeluar balik rsenya

ehhhh...spe la yg ayu sgt mse memasak ni????haha...nk muntah??silakan..haha

with my best fren..n kawan gaduh shaye

dah nak balik...sbuk plak c ammar nak tolak stroller..haihhhsss





So far ..rse best plak  sbb lama x g makan2 cam ni
selain selesa...puas hati n rse berbaloi
okla sume..jumpa d next entry ye....



2 comments:

LiFe KaMi said...

sedapnya makan ala2 makan style jepun le..hehe
kena cari juga restoran yg mkn sambil masak ni,kat KL ni byk yg tak halal je..huhu

kemma said...

life kami:klo seoul garden kbnyakan branchnye halal,,kat kl pon ade

Wednesday, June 15, 2011

hot entry....freshh dr ladang

Posted by kemma at 12:54 AM
Salam semua
lama x beron9..
bukan pe pas baru abis cuti sek
so byk le benda nak buat..wpon ade je yg nak story
tp hari2 asik tido awai je..x sempat la nak wat entry..haha..jawapan orang malas..hihi

So mlm ni nak cite sal makan2
haha..besa la mak yong
klo cite sal makan itu bukan asing lagi..:)


Malam ni
kitaorg ke Seoul Garden di KSL City Jb
ekceli kat city squre pon ada
tp sje je nk pg jauh skit ..sbb lom pnh jln kat sopin mall yg baru tu

So td kitaorg makan smpi kenyang terbuntang..haha
klo sendawa over
sure terkeluar balik..haha
buruk perangai..kehkeh
abis dah siap byor...klo dah bufet sllnya mmg camtu le..hihi

so layan pic je la..
si comel mama yg sgt petah..geram..

with ank encem shaye

kakak n adik yg excited nk memasak

perghhhh...nk abiskan ni leh terbuntang

udang bbq feveret..tetapi tetap di panggil ayam

rajin betul anak2 shaye memasak:)...xde spe yg nak larang

last....dh x larat..boleh tekeluar balik rsenya

ehhhh...spe la yg ayu sgt mse memasak ni????haha...nk muntah??silakan..haha

with my best fren..n kawan gaduh shaye

dah nak balik...sbuk plak c ammar nak tolak stroller..haihhhsss





So far ..rse best plak  sbb lama x g makan2 cam ni
selain selesa...puas hati n rse berbaloi
okla sume..jumpa d next entry ye....



2 comments on "hot entry....freshh dr ladang"

LiFe KaMi on June 15, 2011 at 2:33 AM said...

sedapnya makan ala2 makan style jepun le..hehe
kena cari juga restoran yg mkn sambil masak ni,kat KL ni byk yg tak halal je..huhu

kemma on June 15, 2011 at 7:04 AM said...

life kami:klo seoul garden kbnyakan branchnye halal,,kat kl pon ade

 

©2009 da tru luv | by TNB