Rezeki blogging..tq 4 klik

Friday, June 17, 2011

campur tolak darab bahagi= sgt feninnnnn

Salam semua
loya n pening sgt mlm ni
stock asam pon dah abis...
EN amy kuar pg beli asam jap..

lately ni pening n loya tu dtg balik..
malas jadinya
ni pon aku tgh tahan rse nak muntah
huhu
sakit kepala hingga ke tengkok..tolong picitkn boleh?nak je cr org urutkn badan yg rsenya sebu2 angin...
teruk plak rse pregnnt kali ni...x daya rsenya..
tp klo aku x buat sume kje ..spe lagi yg aku nak suh..
so stoll bertahan kehulu kehilir kilik ammar amik/hntr kakak n abg dr sek..
tp start julai ..diaorg dah naik van
maaf ye ank2 mama betul2 rse x larat..dengan jadual padat sekolah..huhu

Gagahkn jua amik tsirt2 lelaki untuk di snap pic nya
ni sume nak clearkn stock
baru je pegang loya2 pon menjadi-jadi
korang nak tau 
dr isnin lagi aku betangguh nak amik pic...huhu
knapa aku malas!!!!



Pregnnt kali ni aku still lom start minum susu
x mampu nak telan...huhu
tp akan diusahakan juga telan..
ada tak benda lain yg bleh gantikan susu...??
b4 this klo pregnnt sll bl Anmum .
tp kl ni rse xmo la Anmun
jemu plak
any cadangan??



Okla kawan2 sy rse betul2 x tahan ni..kepala dah berdenyut...huhu
loya tekak tuhan je tau...kang ade gak yg pg amik asam jawa...hehe
bye sume...:)

Only 25 more weeks to go
My 4 inch bald gymnast-baby is super-mobile inside my womb as their organ systems are kicking it into high gear - particularly, their amazing tiny heart and complex circulation system, which is now pumping ...


1 comments:

lydzar said...

ciannya akak..tgh stage morning sickness lagi ni..ermm kalsium intake dari susu tu kboleh ganti dgn tablet kalsium la..saya masa peknen Hilda, mmg tak sentuh lgsg susu pregnant tu..mmg tak lalu nk telan

Friday, June 17, 2011

campur tolak darab bahagi= sgt feninnnnn

Posted by kemma at 1:32 AM
Salam semua
loya n pening sgt mlm ni
stock asam pon dah abis...
EN amy kuar pg beli asam jap..

lately ni pening n loya tu dtg balik..
malas jadinya
ni pon aku tgh tahan rse nak muntah
huhu
sakit kepala hingga ke tengkok..tolong picitkn boleh?nak je cr org urutkn badan yg rsenya sebu2 angin...
teruk plak rse pregnnt kali ni...x daya rsenya..
tp klo aku x buat sume kje ..spe lagi yg aku nak suh..
so stoll bertahan kehulu kehilir kilik ammar amik/hntr kakak n abg dr sek..
tp start julai ..diaorg dah naik van
maaf ye ank2 mama betul2 rse x larat..dengan jadual padat sekolah..huhu

Gagahkn jua amik tsirt2 lelaki untuk di snap pic nya
ni sume nak clearkn stock
baru je pegang loya2 pon menjadi-jadi
korang nak tau 
dr isnin lagi aku betangguh nak amik pic...huhu
knapa aku malas!!!!



Pregnnt kali ni aku still lom start minum susu
x mampu nak telan...huhu
tp akan diusahakan juga telan..
ada tak benda lain yg bleh gantikan susu...??
b4 this klo pregnnt sll bl Anmum .
tp kl ni rse xmo la Anmun
jemu plak
any cadangan??



Okla kawan2 sy rse betul2 x tahan ni..kepala dah berdenyut...huhu
loya tekak tuhan je tau...kang ade gak yg pg amik asam jawa...hehe
bye sume...:)

Only 25 more weeks to go
My 4 inch bald gymnast-baby is super-mobile inside my womb as their organ systems are kicking it into high gear - particularly, their amazing tiny heart and complex circulation system, which is now pumping ...


1 comments on "campur tolak darab bahagi= sgt feninnnnn"

lydzar on June 21, 2011 at 4:36 PM said...

ciannya akak..tgh stage morning sickness lagi ni..ermm kalsium intake dari susu tu kboleh ganti dgn tablet kalsium la..saya masa peknen Hilda, mmg tak sentuh lgsg susu pregnant tu..mmg tak lalu nk telan

 

©2009 da tru luv | by TNB