Rezeki blogging..tq 4 klik

Wednesday, February 23, 2011

syokkk...4.35 pagi punya berangan

Salam semua

mata terang..dah x ngantuk..tidor kul 10.30mlm n bangun pukul 1.30pg.
Freshhhhhh
so layan angan2..sbb xtau nak wat pe..
berangan jer la dlu...kna kumpul duit klo nak sume menjadi..hehe
untuk aku yg x bekerja..klo korang insya'allah xde masalah

Apa yang aku angankan????
http://www.airasia.com/my/en/home.html
ini yang aku angankan...hihi

Plan nak bw anak2 jalan2 naik flight cuti bulan doblas ni...mse terhad..smpi 27Feb ni je book untk fly 13 sep2011 -29 feb2012
Pilihan tempat??
confius..
Klo naik kat Jb x byk tempat leh pegi...klo naik kat KL syokk..merata leh pg

tempat yg aku rse nak pegi???dalam malaysia je pon sbb aku still belum habiskan separuh bayaran kat PTPTN n still x bleh g oversea..huhu..xpe2 bersabar untuk kesalahan diri sendiri...x lama lagi dah...:((

So tempat yg aku rse rindu n jadi lapar
KOTA BHARU....ingat KB terus jadi lapar...aku ni mmg minat gila ngn all makanan dari sna..aku try survey klo naik dari KL - KB bulan doblas nnt just RM100 je...murahkan???napela xde flight dari JB..huhu..tp klo dah drive dr JB...count on urself...blehla..on plan..

LANGKAWI
teringin gak..tp pilihan last kot:))

JB-KOTA KINABALU
RM900++..sje nak jalan sna...insya'allah

BANDUNG etc
chaiiittttt...next year pas abis byr yg tertunggak kat PTPTN dlu...


So pade rakan blogger yg nak fly..cuti2..cepat book k.


1 comments:

alyyani said...

bila baca part ptptn tu, terus tak jd bukak website AA. selamat memilih2! :)

Wednesday, February 23, 2011

syokkk...4.35 pagi punya berangan

Posted by kemma at 4:53 AM
Salam semua

mata terang..dah x ngantuk..tidor kul 10.30mlm n bangun pukul 1.30pg.
Freshhhhhh
so layan angan2..sbb xtau nak wat pe..
berangan jer la dlu...kna kumpul duit klo nak sume menjadi..hehe
untuk aku yg x bekerja..klo korang insya'allah xde masalah

Apa yang aku angankan????
http://www.airasia.com/my/en/home.html
ini yang aku angankan...hihi

Plan nak bw anak2 jalan2 naik flight cuti bulan doblas ni...mse terhad..smpi 27Feb ni je book untk fly 13 sep2011 -29 feb2012
Pilihan tempat??
confius..
Klo naik kat Jb x byk tempat leh pegi...klo naik kat KL syokk..merata leh pg

tempat yg aku rse nak pegi???dalam malaysia je pon sbb aku still belum habiskan separuh bayaran kat PTPTN n still x bleh g oversea..huhu..xpe2 bersabar untuk kesalahan diri sendiri...x lama lagi dah...:((

So tempat yg aku rse rindu n jadi lapar
KOTA BHARU....ingat KB terus jadi lapar...aku ni mmg minat gila ngn all makanan dari sna..aku try survey klo naik dari KL - KB bulan doblas nnt just RM100 je...murahkan???napela xde flight dari JB..huhu..tp klo dah drive dr JB...count on urself...blehla..on plan..

LANGKAWI
teringin gak..tp pilihan last kot:))

JB-KOTA KINABALU
RM900++..sje nak jalan sna...insya'allah

BANDUNG etc
chaiiittttt...next year pas abis byr yg tertunggak kat PTPTN dlu...


So pade rakan blogger yg nak fly..cuti2..cepat book k.


1 comments on "syokkk...4.35 pagi punya berangan"

alyyani on February 23, 2011 at 8:59 AM said...

bila baca part ptptn tu, terus tak jd bukak website AA. selamat memilih2! :)

 

©2009 da tru luv | by TNB