Rezeki blogging..tq 4 klik

Friday, February 25, 2011

kesian anak mama

Assalamualaikum semua...

Pagi Jumaat yang barakah

Hari ni paling bz n kalut wat aku coz adam n ammar demam. En. Amy plak ke KL. Petang ni plak nak ke Airport amik pcik n makcik yang datang dari Penang coz ada kerja kawin di sini. Balik sekolah semalam adam demam ...badan panas n sakit kepala..membawa kehari ini. Tup2 pagi tadi Ammar merengek, pelik, jarang dia merengek. Pegang badan panas...xmo berenggang. Mujurla kakak dah pandai siapkan diri...bila dia dah siap aku minta tolong buaikan ammar coz belum solat subuh..atleast klo ammar dok lam buai dia x merengek sgt. Lepas hantar kakak...bagi Ammar makan ubat...xmo tido..pastu br perasan rupanya dia berak. Rupanya berak2 melarat...siap terberak sebelum pakai pampers...huhu..so hari ini kerja aku mengemop lantai yang lebih dari kerja lain..:((

Pastu c adam merengek nak makan mihun soto..mihun soto kat klinik kesihatan tampoi siyess sedap soto kat siti setakat ni x bleh challenge lagi klo makan soto kat mana2 pon...  Nak tak nak pegi beli bungkus...ammar aku belikan soto nasi. Alhamdulillah makan jugak c kecik tu. Baru jap tadi pas makan ubat adam muntah n sekarang dua2 dah tido.

Hari ni menu lunch ialah bubur nasi untuk anak2 yang demam n singgang ikan+ tempe smbl grg untuk org yang chat...rse x selera plak ...aduiii

3 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

As salam kemma..join join http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/02/join-our-competition.html

lydzar said...

anak 3 ni, rasa mcm hectic gak nk uruskan sorang2 kan..huhuhu

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

as salam kemma...kuih tue mmg cm lembik sikit..klu masuk lam esbox br okey!makan sejuk2...lg sedap!

Friday, February 25, 2011

kesian anak mama

Posted by kemma at 10:20 AM
Assalamualaikum semua...

Pagi Jumaat yang barakah

Hari ni paling bz n kalut wat aku coz adam n ammar demam. En. Amy plak ke KL. Petang ni plak nak ke Airport amik pcik n makcik yang datang dari Penang coz ada kerja kawin di sini. Balik sekolah semalam adam demam ...badan panas n sakit kepala..membawa kehari ini. Tup2 pagi tadi Ammar merengek, pelik, jarang dia merengek. Pegang badan panas...xmo berenggang. Mujurla kakak dah pandai siapkan diri...bila dia dah siap aku minta tolong buaikan ammar coz belum solat subuh..atleast klo ammar dok lam buai dia x merengek sgt. Lepas hantar kakak...bagi Ammar makan ubat...xmo tido..pastu br perasan rupanya dia berak. Rupanya berak2 melarat...siap terberak sebelum pakai pampers...huhu..so hari ini kerja aku mengemop lantai yang lebih dari kerja lain..:((

Pastu c adam merengek nak makan mihun soto..mihun soto kat klinik kesihatan tampoi siyess sedap soto kat siti setakat ni x bleh challenge lagi klo makan soto kat mana2 pon...  Nak tak nak pegi beli bungkus...ammar aku belikan soto nasi. Alhamdulillah makan jugak c kecik tu. Baru jap tadi pas makan ubat adam muntah n sekarang dua2 dah tido.

Hari ni menu lunch ialah bubur nasi untuk anak2 yang demam n singgang ikan+ tempe smbl grg untuk org yang chat...rse x selera plak ...aduiii

3 comments on "kesian anak mama"

♥♥azatiesayang ♥♥ on February 25, 2011 at 11:38 AM said...

As salam kemma..join join http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/02/join-our-competition.html

lydzar on February 25, 2011 at 3:49 PM said...

anak 3 ni, rasa mcm hectic gak nk uruskan sorang2 kan..huhuhu

♥♥azatiesayang ♥♥ on March 1, 2011 at 8:25 AM said...

as salam kemma...kuih tue mmg cm lembik sikit..klu masuk lam esbox br okey!makan sejuk2...lg sedap!

 

©2009 da tru luv | by TNB