Rezeki blogging..tq 4 klik

Wednesday, June 30, 2010

kambing !!!!!!kambing pon kambingla...





Selalu bila aku n en amy bawa ank2 kuar makan kitaorang akan tanya adik n kakak nak makan ape n makan kat mna..mak aiiii..request segala bagai..McD, KFC, Pizza Hut..chicken rice shop n selalunya c adam akan request nak makan MEE REBUS GEAR BOX..ekceli lma dah x pg makan kat ZZ Restoran ni.aku pnh bawak k.long,abg long sefamily n k.lah pi makan kat ctu pekena mee rebus gear box..mmg meletop depa kata..c adam toksah kata apala..ganas gila dok sedut tulang tu guna straw.yang paling kelako mse aku bawa kakak2 aku pi makan kitaorang dok kecoh tulang tu tulang apa???kecik comeiii..laki aku cakap kambing tp aku x caya..dok cakap lembu..aku inform kat kak2 aku ni tulang lembu..wah sedap je pelahap..sedapp wooo...lembut gila daging kat tulang2 tu..(humm meleleh liuq aku) n then kenyataan paling klako kuar dr mulut k.lah.."kecik ni sbb lembu OKU kot"..hahaha sume orang gelak..tp dalam dok bincang2 tu abis licin sume.bila nak pi bayar aku pon tnya cashier tu "dik mee rebus tu pakai tulang apa?".."kambing kak"..la ye ke..dia inform klo nak lembu kna gtau mse order."xpela dik kambing pon kambingla.."aku x kesah bedal jer...trus on the way balik ke umah BIL singgah minimart pi bl Panadol..hahaha takot sakit kepala kerana makan kambing.ehhh..td rse mcm nak cite pasai lain..hahaha.Dulu aku pon selalu elakkan makan kambing sbb takut sakit kepala...tp skunk ni bila makan kambing x plak sakit kepala..so kesimpulannya mayb mindset kot bila makan kambing sakit kepala..Pada aku daging kambing memang sedap lembut, halus n manis.Ni ade skit pic adam sedut tulang..maafle diatas keganasan pic ni..da sengaja buat camtu sbb abah dia amik gambar


mama:kena jaga pemakanan supaya blood pressure x naik...bukan sbb kambing ok..BP juga bleh naik ketika menjadi TARZAN ..hihi

0 comments:

Wednesday, June 30, 2010

kambing !!!!!!kambing pon kambingla...

Posted by kemma at 4:07 PM




Selalu bila aku n en amy bawa ank2 kuar makan kitaorang akan tanya adik n kakak nak makan ape n makan kat mna..mak aiiii..request segala bagai..McD, KFC, Pizza Hut..chicken rice shop n selalunya c adam akan request nak makan MEE REBUS GEAR BOX..ekceli lma dah x pg makan kat ZZ Restoran ni.aku pnh bawak k.long,abg long sefamily n k.lah pi makan kat ctu pekena mee rebus gear box..mmg meletop depa kata..c adam toksah kata apala..ganas gila dok sedut tulang tu guna straw.yang paling kelako mse aku bawa kakak2 aku pi makan kitaorang dok kecoh tulang tu tulang apa???kecik comeiii..laki aku cakap kambing tp aku x caya..dok cakap lembu..aku inform kat kak2 aku ni tulang lembu..wah sedap je pelahap..sedapp wooo...lembut gila daging kat tulang2 tu..(humm meleleh liuq aku) n then kenyataan paling klako kuar dr mulut k.lah.."kecik ni sbb lembu OKU kot"..hahaha sume orang gelak..tp dalam dok bincang2 tu abis licin sume.bila nak pi bayar aku pon tnya cashier tu "dik mee rebus tu pakai tulang apa?".."kambing kak"..la ye ke..dia inform klo nak lembu kna gtau mse order."xpela dik kambing pon kambingla.."aku x kesah bedal jer...trus on the way balik ke umah BIL singgah minimart pi bl Panadol..hahaha takot sakit kepala kerana makan kambing.ehhh..td rse mcm nak cite pasai lain..hahaha.Dulu aku pon selalu elakkan makan kambing sbb takut sakit kepala...tp skunk ni bila makan kambing x plak sakit kepala..so kesimpulannya mayb mindset kot bila makan kambing sakit kepala..Pada aku daging kambing memang sedap lembut, halus n manis.Ni ade skit pic adam sedut tulang..maafle diatas keganasan pic ni..da sengaja buat camtu sbb abah dia amik gambar


mama:kena jaga pemakanan supaya blood pressure x naik...bukan sbb kambing ok..BP juga bleh naik ketika menjadi TARZAN ..hihi

0 comments on "kambing !!!!!!kambing pon kambingla..."

 

©2009 da tru luv | by TNB