Rezeki blogging..tq 4 klik

Monday, June 28, 2010

knapa baru hari ni rse teruja utk berblogging????

xtau nape ari ni sgt2 teruja nak wat blog wpon senagnye dah ramai giler orang dah ade blog...akula yg paling lambat ade blog agaknye tp bila dah wat blog ni baru aku sedar yang aku ni x kreatif n x expert mengarang..hehe.tp still x puas hati gak sbb dolu2 aku minat gile tulis esei,n penah terpk waktu form 3 kot nak buat novel..hahahah..biasela umo camtu mmg imagination membuak-buak.hurmmm..xde idea..otak blank trus hukhukhuk..xpela nnt aku rajin skit aku update yer..aku berblogging sbb aku tension ngn kje aku..huhuhu..tu la sbnarnye knapa aku create blog ari ni....nangesss ni..sobsob.

0 comments:

Monday, June 28, 2010

knapa baru hari ni rse teruja utk berblogging????

Posted by kemma at 11:54 PM
xtau nape ari ni sgt2 teruja nak wat blog wpon senagnye dah ramai giler orang dah ade blog...akula yg paling lambat ade blog agaknye tp bila dah wat blog ni baru aku sedar yang aku ni x kreatif n x expert mengarang..hehe.tp still x puas hati gak sbb dolu2 aku minat gile tulis esei,n penah terpk waktu form 3 kot nak buat novel..hahahah..biasela umo camtu mmg imagination membuak-buak.hurmmm..xde idea..otak blank trus hukhukhuk..xpela nnt aku rajin skit aku update yer..aku berblogging sbb aku tension ngn kje aku..huhuhu..tu la sbnarnye knapa aku create blog ari ni....nangesss ni..sobsob.

0 comments on "knapa baru hari ni rse teruja utk berblogging????"

 

©2009 da tru luv | by TNB