Rezeki blogging..tq 4 klik

Tuesday, September 25, 2012

layan rawan :) sedeyyy Mr Nuff mendiamkan diri

Assalamualaikum

Apa kabo....?dah kul 4 pg ekk
ekceli terjaga kul 2.30 pg tadi dah n now xleh tido...
still rse marah ngn MR NUFF sebab lsg xde email sal my cash out..dah masuk 3 bulan..
nape yea...no emails..eii apa ntah..walaupon bukanle banyak atleast nak tau jugakla apa jadi dengan my cash out tu..korang penah x jadi camtu?


Tinggalkan persoalan di situ...redha n sabar
orang yang sabar ni ada yg manis di akhirnya kan..:))

just nak share pic gubahan fresh flower mse miera engage tu hari...disebabkan itu adalah sentuhan dr my sis..so mmg teruja sbb pada ahkak ianya sangat cantik...tapi costing bunga je da bpe kan..

jom layan pic

telekung



ni dalam mangkuk tu letak buah2 kemudiannya

bekas cincin

tepak sirih

kain pasang

pulut delima...sangat la sedap

ole2 untuk tetamu...yg turkois tu utk mira punya majlis n yang pink untuk majlis doa selamat Wa (adik mira) yg nak berangkat ke mesir oktober ini..dalamnya berisi coklat..sedap giloss coklatnye











Ekceli pic yang hantaran kaler biru tu x proper amik sbb dah pukui bape pagi ntah..so depa amik ala kadar je...klo ahkak yg amik harusla tenannnnngggg betui2 sblom snap..hehe

apapon x sabo nak tggu miera wedding day mac 2013...

2 comments:

nik ros said...

cantiknya hantaran warna biru tu.

kemma said...

a'ahla..mse di gubah tu rse tenang je tgk..:)

Tuesday, September 25, 2012

layan rawan :) sedeyyy Mr Nuff mendiamkan diri

Posted by kemma at 10:06 AM
Assalamualaikum

Apa kabo....?dah kul 4 pg ekk
ekceli terjaga kul 2.30 pg tadi dah n now xleh tido...
still rse marah ngn MR NUFF sebab lsg xde email sal my cash out..dah masuk 3 bulan..
nape yea...no emails..eii apa ntah..walaupon bukanle banyak atleast nak tau jugakla apa jadi dengan my cash out tu..korang penah x jadi camtu?


Tinggalkan persoalan di situ...redha n sabar
orang yang sabar ni ada yg manis di akhirnya kan..:))

just nak share pic gubahan fresh flower mse miera engage tu hari...disebabkan itu adalah sentuhan dr my sis..so mmg teruja sbb pada ahkak ianya sangat cantik...tapi costing bunga je da bpe kan..

jom layan pic

telekung



ni dalam mangkuk tu letak buah2 kemudiannya

bekas cincin

tepak sirih

kain pasang

pulut delima...sangat la sedap

ole2 untuk tetamu...yg turkois tu utk mira punya majlis n yang pink untuk majlis doa selamat Wa (adik mira) yg nak berangkat ke mesir oktober ini..dalamnya berisi coklat..sedap giloss coklatnye











Ekceli pic yang hantaran kaler biru tu x proper amik sbb dah pukui bape pagi ntah..so depa amik ala kadar je...klo ahkak yg amik harusla tenannnnngggg betui2 sblom snap..hehe

apapon x sabo nak tggu miera wedding day mac 2013...

2 comments on "layan rawan :) sedeyyy Mr Nuff mendiamkan diri"

nik ros on September 25, 2012 at 10:24 AM said...

cantiknya hantaran warna biru tu.

kemma on September 25, 2012 at 10:46 AM said...

a'ahla..mse di gubah tu rse tenang je tgk..:)

 

©2009 da tru luv | by TNB