Rezeki blogging..tq 4 klik

Wednesday, July 4, 2012

dicekau harimau jadian

Lamanya tak update...kenkonon lepas cash out dalam akaun nuffnang boleh bagi rajin lagi update...xde maknanya...seme jek

Siapakah yang jadi rimau??? berbalik kepada tajuk
Alkisah anak teruna yang selalu je wat darah mama turun naik...
kisah yang sama tahun lepas berulang
tahun lepas diakhiri dengan mulut berdarah..
tahun ni start dengan cakar mencakar..sebaik x koyak kelopak mata anak aiiii...meroyan betul la

Bukan nak lebihkan anak kita..
bukan juga nak sanjung anak kita je sorang yang baik budiman
x dinafikan adam pon nakal jugak..cuit sana..cuit sini..pot pet sana..pot pet sini
mama da pesan klo penting je cakap..n selalunya kerana mulut badan binasa..
selalu mama pesan dekat dia duduk jauh2..klo budak nakal kacau...duduk je tempat lain..
masalahnya skung....
diorang selalu bergaduh dalam van sekolah..
dalam kes semalam
berpunca dari makan rojak..haus nak minum air..adam minta air kat kawan dia..
alih2 budak cakar rimau tu masuk campur..n adam ada marah dia..
bermula dengan lawan mulut..tumbuk bahu...lastly budak tu cakar..
bestfriend adam gtau adam tumbuk x kena pon..acah2 je..
bukan adam sorang je yang dah dicakar...sebelum ni ada budak lain pon kna..ini menurut driver van la..
dah x boleh ditegur...klo driver van tegur bukannya memasing nak dengar..
mujurla x kena mata..ngeri jugak tengok luka adam
mama bukan jenis terus nak serang je ok
abis siasat baru buat keputusan nak jumpa parents budak tu..bukan niat nak bergaduh pon..
just nak parents dia tau..n xnak dah berlaku benda yang sma...

Adusss...sakit kepala mama menyerang....nnt smbung ye....ermmmmm x tahan

tengok pic luka cakar rimau semalam di pipi gebuss adam..
sebaik ustaz da tolong letakkan minyak gamat mse diorang smpi kat sekolah agama...
 

0 comments:

Wednesday, July 4, 2012

dicekau harimau jadian

Posted by kemma at 12:43 AM
Lamanya tak update...kenkonon lepas cash out dalam akaun nuffnang boleh bagi rajin lagi update...xde maknanya...seme jek

Siapakah yang jadi rimau??? berbalik kepada tajuk
Alkisah anak teruna yang selalu je wat darah mama turun naik...
kisah yang sama tahun lepas berulang
tahun lepas diakhiri dengan mulut berdarah..
tahun ni start dengan cakar mencakar..sebaik x koyak kelopak mata anak aiiii...meroyan betul la

Bukan nak lebihkan anak kita..
bukan juga nak sanjung anak kita je sorang yang baik budiman
x dinafikan adam pon nakal jugak..cuit sana..cuit sini..pot pet sana..pot pet sini
mama da pesan klo penting je cakap..n selalunya kerana mulut badan binasa..
selalu mama pesan dekat dia duduk jauh2..klo budak nakal kacau...duduk je tempat lain..
masalahnya skung....
diorang selalu bergaduh dalam van sekolah..
dalam kes semalam
berpunca dari makan rojak..haus nak minum air..adam minta air kat kawan dia..
alih2 budak cakar rimau tu masuk campur..n adam ada marah dia..
bermula dengan lawan mulut..tumbuk bahu...lastly budak tu cakar..
bestfriend adam gtau adam tumbuk x kena pon..acah2 je..
bukan adam sorang je yang dah dicakar...sebelum ni ada budak lain pon kna..ini menurut driver van la..
dah x boleh ditegur...klo driver van tegur bukannya memasing nak dengar..
mujurla x kena mata..ngeri jugak tengok luka adam
mama bukan jenis terus nak serang je ok
abis siasat baru buat keputusan nak jumpa parents budak tu..bukan niat nak bergaduh pon..
just nak parents dia tau..n xnak dah berlaku benda yang sma...

Adusss...sakit kepala mama menyerang....nnt smbung ye....ermmmmm x tahan

tengok pic luka cakar rimau semalam di pipi gebuss adam..
sebaik ustaz da tolong letakkan minyak gamat mse diorang smpi kat sekolah agama...
 

0 comments on "dicekau harimau jadian"

 

©2009 da tru luv | by TNB