Rezeki blogging..tq 4 klik

Wednesday, July 25, 2012

dah 5 hari berpuasa...salam ramadhan

Salam ramadhan semua

dah 5 hari berlalu ...mood update adalah rsa bersalah pada blog pastu brula nak pk apa yang nak tulis buntu plak nak story apa ekk??

Nak citer sal abang ammar yang kuat sgt buat hal sekarang..merajuk..oii mak aiii pening nak pujuk...makin garang..ada je orang yang nak dimarahnya..ada je yang x kena..n apa yang dia cakap mesti kena ikut..kalau x dia jerit n air mata pon tumpah cam air yang di curah2..stress tau nak bersabo time kita tgh bizi nak masak..dgn ameer lg..hurrmmm..sabo je la banyak2..orang lain pon camtu gak.. :)
rasanya apa yang dia buat tu sbb merasakan mama x bg perhatian cam dlu kat dia..
tp kesian jugak..kekadang bizi2 ngn urusan rumahtangga terlepas pandang perasaan anak2

Tapi
 mama da x macam dlu sgt kot...mse kakak n abang adam kecik mama lagi garang
but bila anak dah masuk 3/4 ni..da boleh tahan skit bila nak marah tu
tengok keadaan jugakla tahap mengamuk tu ..hahaha

Ameer da mula bangun berdiri tepi2 sofa or dinding aktiviti 7 bulan dia..tp x tahan sbb over brani lepas tangan..ade je bunyi kepala berdentum ke lantai...yang x tahan tu xmo layan walker2 da..
n bila berdiri je..konpem kaki sebelah lagi cari pot untuk memanjat...walker pon dipanjat ok..pintu grill pon ada hati nak panjat..ngeri sgt...ni memang awai2 lg da nmpak jenis lasak

bersambung ....


1 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Kemma.Slmt bersahur..lama k.atie xsinggah kat sini.
Biasa la klu anak2 nk perhatian kita...mcm2 ragam yg dibuatnya.

Klu xsabar..mmg kena 'tgn' ngan kita.
Mmg kemma kena byk sabar ngn kerenah anak2 ni.

Cptnya Ameen nk berjalan..7bln tuh!budak skrg mmg xmo walker2 ni...klu dimasukkan mesti nages.Dah kuat la tu kononnya :D

Jom singgah tgk pemanggang k.atie:D

Wednesday, July 25, 2012

dah 5 hari berpuasa...salam ramadhan

Posted by kemma at 1:01 AM
Salam ramadhan semua

dah 5 hari berlalu ...mood update adalah rsa bersalah pada blog pastu brula nak pk apa yang nak tulis buntu plak nak story apa ekk??

Nak citer sal abang ammar yang kuat sgt buat hal sekarang..merajuk..oii mak aiii pening nak pujuk...makin garang..ada je orang yang nak dimarahnya..ada je yang x kena..n apa yang dia cakap mesti kena ikut..kalau x dia jerit n air mata pon tumpah cam air yang di curah2..stress tau nak bersabo time kita tgh bizi nak masak..dgn ameer lg..hurrmmm..sabo je la banyak2..orang lain pon camtu gak.. :)
rasanya apa yang dia buat tu sbb merasakan mama x bg perhatian cam dlu kat dia..
tp kesian jugak..kekadang bizi2 ngn urusan rumahtangga terlepas pandang perasaan anak2

Tapi
 mama da x macam dlu sgt kot...mse kakak n abang adam kecik mama lagi garang
but bila anak dah masuk 3/4 ni..da boleh tahan skit bila nak marah tu
tengok keadaan jugakla tahap mengamuk tu ..hahaha

Ameer da mula bangun berdiri tepi2 sofa or dinding aktiviti 7 bulan dia..tp x tahan sbb over brani lepas tangan..ade je bunyi kepala berdentum ke lantai...yang x tahan tu xmo layan walker2 da..
n bila berdiri je..konpem kaki sebelah lagi cari pot untuk memanjat...walker pon dipanjat ok..pintu grill pon ada hati nak panjat..ngeri sgt...ni memang awai2 lg da nmpak jenis lasak

bersambung ....


1 comments on "dah 5 hari berpuasa...salam ramadhan"

♥♥azatiesayang ♥♥ on July 25, 2012 at 5:48 AM said...

Salam Kemma.Slmt bersahur..lama k.atie xsinggah kat sini.
Biasa la klu anak2 nk perhatian kita...mcm2 ragam yg dibuatnya.

Klu xsabar..mmg kena 'tgn' ngan kita.
Mmg kemma kena byk sabar ngn kerenah anak2 ni.

Cptnya Ameen nk berjalan..7bln tuh!budak skrg mmg xmo walker2 ni...klu dimasukkan mesti nages.Dah kuat la tu kononnya :D

Jom singgah tgk pemanggang k.atie:D

 

©2009 da tru luv | by TNB