Rezeki blogging..tq 4 klik

Monday, April 4, 2011

yg paling lama...

Kekok nak bercerita plak rse...

Apakhabar kawan2? 
Lama gila aku x update..rse2 ade setengah bulan..last entry aku 15/3. Fuhh lama tu...

Sawang pon xde tempat dah nak create kreativitinya..ceewahh..
Walaupon x berupdate aku sentiasa melawat blog2 korang as silent reader..
Mood nak bercerita tu yg minimum..walaupon begitu aku masih cam dulu..belum berubah ..opsss makin montel adela..kehkeh

Klo nak diikutkan selepas je cuti sekolah n jalan2 di pantai timur berlalu xde apepon yang nak diceritakan sgt just life yg biase2. Sekarang ni bizz on9 aku slow skit sbb byk supply stock untuk runner..siyess lagi ponat coz b4 this asik mengadap pc je...tp bila dah ade runner ..penatla kesana kemari hantar stock..apapon aku rse sonok coz atleast dpt bantu orang lain wat income n sama2 dapat.

Bulan APRIL dah kembali...apa yang istimewanya bulan APRIL ni yer???

  •  my princess besday Nureen aishah on 5 april
  • my besday on 24 April
  • my hero besday Adam Razmin on 29 April

Kakak kata xde hadiah pon xpe..tp mama kna balanja makan..kuikui..
mama..awai2 lg dah dapat hadiah..hehe..En Amy hadiahkan hp..yeehaaa..ala..x semahal korang punya..tp aku yg xle jenis update sgt pasai2 hp ni teruja gak dgn iphone ni..thanks laling..muahhh
adam??...blom request lagi

Anyway ..esok aku nak ke MPH..nak belikan present untuk kakak..rse2nya cari buku jerla kot..atleast boleh dia baca..

HUrmmm..kacau bilau lam kpala ni..macam2 nak cerita tp malas type..korang typekan boleh????hehe

Okla smpi sini dulu yea..
daaa

Tayang pic skit as hiburan..

u see??tgh terliur tgk nasi kerabu..

kalau berpacaran..lalala..ske betuii anak2

anak2 yang gojes..hehe


0 comments:

Monday, April 4, 2011

yg paling lama...

Posted by kemma at 12:34 AM
Kekok nak bercerita plak rse...

Apakhabar kawan2? 
Lama gila aku x update..rse2 ade setengah bulan..last entry aku 15/3. Fuhh lama tu...

Sawang pon xde tempat dah nak create kreativitinya..ceewahh..
Walaupon x berupdate aku sentiasa melawat blog2 korang as silent reader..
Mood nak bercerita tu yg minimum..walaupon begitu aku masih cam dulu..belum berubah ..opsss makin montel adela..kehkeh

Klo nak diikutkan selepas je cuti sekolah n jalan2 di pantai timur berlalu xde apepon yang nak diceritakan sgt just life yg biase2. Sekarang ni bizz on9 aku slow skit sbb byk supply stock untuk runner..siyess lagi ponat coz b4 this asik mengadap pc je...tp bila dah ade runner ..penatla kesana kemari hantar stock..apapon aku rse sonok coz atleast dpt bantu orang lain wat income n sama2 dapat.

Bulan APRIL dah kembali...apa yang istimewanya bulan APRIL ni yer???

  •  my princess besday Nureen aishah on 5 april
  • my besday on 24 April
  • my hero besday Adam Razmin on 29 April

Kakak kata xde hadiah pon xpe..tp mama kna balanja makan..kuikui..
mama..awai2 lg dah dapat hadiah..hehe..En Amy hadiahkan hp..yeehaaa..ala..x semahal korang punya..tp aku yg xle jenis update sgt pasai2 hp ni teruja gak dgn iphone ni..thanks laling..muahhh
adam??...blom request lagi

Anyway ..esok aku nak ke MPH..nak belikan present untuk kakak..rse2nya cari buku jerla kot..atleast boleh dia baca..

HUrmmm..kacau bilau lam kpala ni..macam2 nak cerita tp malas type..korang typekan boleh????hehe

Okla smpi sini dulu yea..
daaa

Tayang pic skit as hiburan..

u see??tgh terliur tgk nasi kerabu..

kalau berpacaran..lalala..ske betuii anak2

anak2 yang gojes..hehe


0 comments on "yg paling lama..."

 

©2009 da tru luv | by TNB