Rezeki blogging..tq 4 klik

Friday, March 4, 2011

kering idea la...rojak jer la..

Lately ni memang mood blogging out..

Tapi itu x bermakna saya melupakan anda!!!!! aku still baca entry2 menarik..melawat tnpa tinggal jejak..jari yg xmo menaip..nak wat cam mne kan???..silent reader je..
Anak2 pon baru baik demam..mama pon sma. Skung baru rse bila anak xmo makan rse susah hati tu camne. 
Adam x selera makan..hari ni lsg x makan nasi..pg tadi aku buatkan nasi grg ayam untuk bekal.. pon x habis... anak2 aku bukan cam tu okehhhh...bab makan anak2 aku x penah menolak..hahaha..cam mama dia gak...xpela atleast x muncit sgt perut hero aku tu.
En amy xde ..2 hari ke Kerdau...ptg tadi tetiba teringat nak makan pengat durian n roti jala...huhu..teringin. Takpe esok harus aku cari bahan2nye. Esok pagi plan nak g MPH..sje g tgk2 buku n exercise book untuk kakak n adik. Nak beli buku animal untuk Ammar juga...dia ske buku tau...:))
Sabtu mlm ada sambutan majlis Maulidur rasul kat masjid..esoknya ahad ade maulidur rasul kat sekolah kakak n adik ..tengaharinya mensyuarat PIBG..harus la fenattt..harap2 Encik Amy ada...leh aku tinggalkan si kecik.
Tadi join contest ..so terbelek- belek pic lama...hurmmm ni dah bulan Mac2011...berat still maintain ..huhu bila nak susut ni wehh..huhu
aku ske pic ni..cam slim skett..huhuhu

yang mana 1 aku?????







 aku di sini....
ni dia.....aku yg montellll..2 org tu my sis okeyhhhh


tamat entryyyy..ngantuk sehhhhhh


Selamat malam ye...

1 comments:

Em's Family said...

ramai nyer yang tengah berdiet.. i ni tak de lagi seru nak betul2 diet, cume i sekarang tengah kurangkan makan jer.. tapi tu tak consider diet kan :)

Friday, March 4, 2011

kering idea la...rojak jer la..

Posted by kemma at 12:20 AM
Lately ni memang mood blogging out..

Tapi itu x bermakna saya melupakan anda!!!!! aku still baca entry2 menarik..melawat tnpa tinggal jejak..jari yg xmo menaip..nak wat cam mne kan???..silent reader je..
Anak2 pon baru baik demam..mama pon sma. Skung baru rse bila anak xmo makan rse susah hati tu camne. 
Adam x selera makan..hari ni lsg x makan nasi..pg tadi aku buatkan nasi grg ayam untuk bekal.. pon x habis... anak2 aku bukan cam tu okehhhh...bab makan anak2 aku x penah menolak..hahaha..cam mama dia gak...xpela atleast x muncit sgt perut hero aku tu.
En amy xde ..2 hari ke Kerdau...ptg tadi tetiba teringat nak makan pengat durian n roti jala...huhu..teringin. Takpe esok harus aku cari bahan2nye. Esok pagi plan nak g MPH..sje g tgk2 buku n exercise book untuk kakak n adik. Nak beli buku animal untuk Ammar juga...dia ske buku tau...:))
Sabtu mlm ada sambutan majlis Maulidur rasul kat masjid..esoknya ahad ade maulidur rasul kat sekolah kakak n adik ..tengaharinya mensyuarat PIBG..harus la fenattt..harap2 Encik Amy ada...leh aku tinggalkan si kecik.
Tadi join contest ..so terbelek- belek pic lama...hurmmm ni dah bulan Mac2011...berat still maintain ..huhu bila nak susut ni wehh..huhu
aku ske pic ni..cam slim skett..huhuhu

yang mana 1 aku?????







 aku di sini....
ni dia.....aku yg montellll..2 org tu my sis okeyhhhh


tamat entryyyy..ngantuk sehhhhhh


Selamat malam ye...

1 comments on "kering idea la...rojak jer la.."

Em's Family on March 4, 2011 at 10:04 AM said...

ramai nyer yang tengah berdiet.. i ni tak de lagi seru nak betul2 diet, cume i sekarang tengah kurangkan makan jer.. tapi tu tak consider diet kan :)

 

©2009 da tru luv | by TNB