Rezeki blogging..tq 4 klik

Tuesday, March 8, 2011

CONTEST SAYA SUKA

Join contest ini anjuran

 
 
 
Meh join n klik SINI untuk tau lebih lanjut
nak kata hobi tu xle sgt..tp minat karoke tu mmg dari kecik2 lagi..
mse ni just nak lepas geram..hubby pon  bg greenlite..just masuk karoke box je kat Danga Bay..5 lagu hehe..tq ye laling coz memahami minat ur wife ni..hehe
Walaupon kat rumah pon leh karoke...tp x buat...sbb kekangan masa..ahakssss..
x terkejar ..buzyy oii


tag:
kuntumz (jia) 
k.atie
lisa
tiefazatie





Tuesday, March 8, 2011

CONTEST SAYA SUKA

Posted by kemma at 12:49 AM
Join contest ini anjuran

 
 
 
Meh join n klik SINI untuk tau lebih lanjut
nak kata hobi tu xle sgt..tp minat karoke tu mmg dari kecik2 lagi..
mse ni just nak lepas geram..hubby pon  bg greenlite..just masuk karoke box je kat Danga Bay..5 lagu hehe..tq ye laling coz memahami minat ur wife ni..hehe
Walaupon kat rumah pon leh karoke...tp x buat...sbb kekangan masa..ahakssss..
x terkejar ..buzyy oii


tag:
kuntumz (jia) 
k.atie
lisa
tiefazatie





1 comments on "CONTEST SAYA SUKA"

fatanahzakirah on March 18, 2011 at 2:01 PM said...

gudluck dear:)

 

©2009 da tru luv | by TNB