Rezeki blogging..tq 4 klik

Saturday, May 5, 2012

Di hari jadi abang adam

puiii..basi punya cite..
lately ni bz + malas..
tapi memandangkan ianya adalah cerita istimewa buah hati...malas2 pon karang jugak..hehe

29 April dah lama berlalu
Adam dah genap 8 years that day
xmo kek..awal2 dia da cakap...huhu mama cakap nak beli jugak sebabbb mama yang nak makan sangat ..haha
just celebrate kat Jusco Bukit Indah..makan KFC
beli Family feast..dah tu kekonon pas tu mama nak la pi bl slice kek kat secret recepi depan KFC je..skali ameer meragam la plak...nk suh abah beli kang tersalah beli plak chocolate indulgence pujaan hati ku...akhirnya x beli sebab melayan mengaruk ameer...huhu

Layan pic ye..


besday boy








Lepas makan2 tu bawak derang pi Hutan Bandar MPJBT kat Mutiara Rini...nak test kete ammar
main lam umah sempit so cari tempat luas skit bagi dia syok

mehle nak tompang..:P
alolo..abang nyomen ni

ameer tompang yerr


selain dari tu aktiviti biasa klo ke sana ialah sewa basikal..


jom lumba..perasan naik motocross


muka tahan sakit


budak yang baik ni..

adam sangattttt la suka
sampai jatuh n luka di tangan
apa lagi mama pon bebel sbb x hati2
selambe dia cakap "baru anak jantan camni"
nak je aku tonyoh tempat luka tu ngn tisu...
tp sampai hati ke??
dah siap lap luka tu..apa lagi pederas main la
best dapat tengok anak2 beraktiviti hujung minggu
kalau orang lain sure setiap minggu ada je aktiviti jalan2 kan..
tapi aku n anak2 terpaksa la tunggu En amy free..nk  wat camne da kje ngn VVIP....bz ngn macam2 program..sumtime sentap tau..asik terperok kat umah

Sambung balik...kehkeh
x sangka aku pon nek beskal gak petang tu..lama gila x nek beskal
syokkk

senyum simpul je anak bujang mama ni

Lam kul 6 lebih balik n singgah pasar ..
En amy suh masak siakap stim..
balik umah mandikan ameer..n pastu siapkan dia n bagi tidur..
then start masak..

menu dinner  siakap stim + telur dadar je...licin sebab penat nek beskal..haha

siakap stim..kna potong dua..klo x mana muat masuk pengukus...antara feveret klo nak masak siakap stim


Itu je la pon cerita di hari jadi Abang adam...
Semoga Abang Adam menjadi anak yang soleh dan berguna. Mama abah kakak n adik2 sentiasa mendoakan abang ...we love u so much

0 comments:

Saturday, May 5, 2012

Di hari jadi abang adam

Posted by kemma at 12:44 AM
puiii..basi punya cite..
lately ni bz + malas..
tapi memandangkan ianya adalah cerita istimewa buah hati...malas2 pon karang jugak..hehe

29 April dah lama berlalu
Adam dah genap 8 years that day
xmo kek..awal2 dia da cakap...huhu mama cakap nak beli jugak sebabbb mama yang nak makan sangat ..haha
just celebrate kat Jusco Bukit Indah..makan KFC
beli Family feast..dah tu kekonon pas tu mama nak la pi bl slice kek kat secret recepi depan KFC je..skali ameer meragam la plak...nk suh abah beli kang tersalah beli plak chocolate indulgence pujaan hati ku...akhirnya x beli sebab melayan mengaruk ameer...huhu

Layan pic ye..


besday boy








Lepas makan2 tu bawak derang pi Hutan Bandar MPJBT kat Mutiara Rini...nak test kete ammar
main lam umah sempit so cari tempat luas skit bagi dia syok

mehle nak tompang..:P
alolo..abang nyomen ni

ameer tompang yerr


selain dari tu aktiviti biasa klo ke sana ialah sewa basikal..


jom lumba..perasan naik motocross


muka tahan sakit


budak yang baik ni..

adam sangattttt la suka
sampai jatuh n luka di tangan
apa lagi mama pon bebel sbb x hati2
selambe dia cakap "baru anak jantan camni"
nak je aku tonyoh tempat luka tu ngn tisu...
tp sampai hati ke??
dah siap lap luka tu..apa lagi pederas main la
best dapat tengok anak2 beraktiviti hujung minggu
kalau orang lain sure setiap minggu ada je aktiviti jalan2 kan..
tapi aku n anak2 terpaksa la tunggu En amy free..nk  wat camne da kje ngn VVIP....bz ngn macam2 program..sumtime sentap tau..asik terperok kat umah

Sambung balik...kehkeh
x sangka aku pon nek beskal gak petang tu..lama gila x nek beskal
syokkk

senyum simpul je anak bujang mama ni

Lam kul 6 lebih balik n singgah pasar ..
En amy suh masak siakap stim..
balik umah mandikan ameer..n pastu siapkan dia n bagi tidur..
then start masak..

menu dinner  siakap stim + telur dadar je...licin sebab penat nek beskal..haha

siakap stim..kna potong dua..klo x mana muat masuk pengukus...antara feveret klo nak masak siakap stim


Itu je la pon cerita di hari jadi Abang adam...
Semoga Abang Adam menjadi anak yang soleh dan berguna. Mama abah kakak n adik2 sentiasa mendoakan abang ...we love u so much

0 comments on "Di hari jadi abang adam"

 

©2009 da tru luv | by TNB