Rezeki blogging..tq 4 klik

Wednesday, August 3, 2011

masih mampu..dia pon makin aktif

Salam ramadhan semua...

Alhamdulillah..sudah Ramadhan ke-3
syukur masih mampu meneruskan puasa walaupon agak keletihan hari pertama n kedua.
Insya'allah hari ni mungkin akan lebih baik coz minum lebih banyak, wpon x bpe selera makan, soy milk 3 mug ..dasattt kan?ni gara2 kakak n adam xmo minum soy milk...mmg baunya agak kurang mnyenangkan..mama pon geli gak tp telan jew la, kurma 2 biji n supplement shaklee....insya'allah akan lebih bertenaga hari ini.

Perubahan mendadak di bulan puasa
baby makin kuat menendang...baru 5 bln..tapi rse2nya start 1stday puasa asik kick jew...tp mama ske nakk..terasa kamu amat sihat didalam..hehe

Rse2nya menu berbuka xde masalah sgt nak masak..tp buntu betul nak masak sahur..
ni sume sbb nak bagi anak selera makan..en somi pon juga..
ape yekkk nk masak untuk sahur..lauk simple tapi membuka selera seisi keluarga
nampaknya kna gugel resepi hari ni..hehe
kesian juga c kakak..tengah makan sahur tadi dia bleh cakap" mama esok kita masak singgang nak.."aku tgk dia x abis makan pon..sian plak rse
okeh kakak..tp ekceli mamanya rse loya gile sebut nak makan singgang...xpela sok masak skit untuk c kakak..

okla sume..smpi sini dlu...

2 comments:

lydzar said...

seronokna bila teringat part baby menendang dalam perut :)

kakak puasa ye..good girl. mama kena masak best2 tau hari ni

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Kemma..Tahniah yer,dh 5 bln br k.atie tahu!!bestnya..jaga diri & baby dlm kandungan tau...

Wednesday, August 3, 2011

masih mampu..dia pon makin aktif

Posted by kemma at 5:45 AM
Salam ramadhan semua...

Alhamdulillah..sudah Ramadhan ke-3
syukur masih mampu meneruskan puasa walaupon agak keletihan hari pertama n kedua.
Insya'allah hari ni mungkin akan lebih baik coz minum lebih banyak, wpon x bpe selera makan, soy milk 3 mug ..dasattt kan?ni gara2 kakak n adam xmo minum soy milk...mmg baunya agak kurang mnyenangkan..mama pon geli gak tp telan jew la, kurma 2 biji n supplement shaklee....insya'allah akan lebih bertenaga hari ini.

Perubahan mendadak di bulan puasa
baby makin kuat menendang...baru 5 bln..tapi rse2nya start 1stday puasa asik kick jew...tp mama ske nakk..terasa kamu amat sihat didalam..hehe

Rse2nya menu berbuka xde masalah sgt nak masak..tp buntu betul nak masak sahur..
ni sume sbb nak bagi anak selera makan..en somi pon juga..
ape yekkk nk masak untuk sahur..lauk simple tapi membuka selera seisi keluarga
nampaknya kna gugel resepi hari ni..hehe
kesian juga c kakak..tengah makan sahur tadi dia bleh cakap" mama esok kita masak singgang nak.."aku tgk dia x abis makan pon..sian plak rse
okeh kakak..tp ekceli mamanya rse loya gile sebut nak makan singgang...xpela sok masak skit untuk c kakak..

okla sume..smpi sini dlu...

2 comments on "masih mampu..dia pon makin aktif"

lydzar on August 3, 2011 at 12:09 PM said...

seronokna bila teringat part baby menendang dalam perut :)

kakak puasa ye..good girl. mama kena masak best2 tau hari ni

♥♥azatiesayang ♥♥ on August 5, 2011 at 1:50 PM said...

salam Kemma..Tahniah yer,dh 5 bln br k.atie tahu!!bestnya..jaga diri & baby dlm kandungan tau...

 

©2009 da tru luv | by TNB