Rezeki blogging..tq 4 klik

Sunday, January 20, 2013

entry pertama 2013

Dah hampir nk abis bulan jan 2013
baru sesibuk nak wat entry
cian my blog ni..
entry ditulis utk tatapan dihari tua..klo le ade lg blog ni..huhu

Life busy macam mak2 lain yg ada ank yang bersekolah
tahun ni 3 orang ank yang bersekolah..hectic wehh
Kakak da naik darjah 4, adam dah darjah 3..my manja boy dah masuk tadika for 4yrs old session..sesi petang
tinggal la mama n ameer dirumah..kan ameer..

Ni pic anak manja mama yg br start school



dengan kawan yg selalu temankan ammar..Auliya 5y
Tadika Kemas ni dekat dengan umah
pengenalan untuk dia mengenali dunia persekolahan
not badd..hari pertama menangis n tertido lam kelas
xpenah jadik lg lam sejarah kakak n abang dia
hari kedua ada nangis jugak skit..
hari ke3 nangis skit2 je..
hari ke 4...da OK
dia sendiri balik dengan happy bagitau yang dia x nangis..my good boy
Tapi homework 1 ape pon xmo wat
asik kata x reti..adoii..xpela..xmo paksa2
tp nampak count da betul tunjuk jari n sebut bilangan pon excellence
tulis je x reti apa..haha
lets step by step  ok...

Setel satu hal..waktu kalut n bz amat time budak pg sekolah n time balik..
ammar masuk kelas pukul 12 n balik kul4.30ptg..so balik je dr hantar ammar bg tido ameer
selalunya memang da masak awal so ammar pg sekolah selalunya da suap makan nasi dulu
lepas tido c ameer br smbung aktiviti fesbuk..if xde apa2 hal
skincare class mmg jarang buat time weekdays..tp adala jugak
so if time scc..ameer kna duk nursery
tp hukhuk..c ameer ni dia xnk kat cikgu
dia nak kat budak2 lelaki yg ada kat nursery tu jek
abis budak2 tu balik..melalak la dia..huhu
susah hati mama tau
tp mama da tnya jiran ..sebaik mak si auliya sudi nak jaga..ermm
mama tinggal pon x lama..dlm 3jam je..
but mama yg serba salah sebab dia sendiri pon ada anak kecik seusia ameer n selalu jek demam si rizqi tu
so mama pening jugak jadinya..huhu

Tapi bukan senang nak senangkan
itu bukan alasan untuk kita kehadapan 
kuatkn hati n semangat nescaya jalannya mudah

Career in Mary Kay
hurmm..senyummm
join hujung bulan sepuluh
sales start bulan 11..
alhamdulillah ..dapat recognition queen of sales december untuk Empress Bee Unit (myunit)
alhamdulillah capai Ladder of sucsess (LOS ) utk2nd quarter
apa yang best ttg LOS...diiktiraf sebagai star consultant untuk quarter tersebut
mudah mudahan untuk quarter seterusnya..
diraikan..
xpenah impikan semua tu
now da mula nampak n membina my BIGDREAMSS
Syukur Allah berikan pelangi indah ..
semoga rezeki berbisnes di Dunia Mary Kay sentiasa diberkati..
punya masa untuk anak2...opkoz mama da boleh belanja anak2..hehe..
insya'allah da boleh berjalan lancar perjalanan pembayaran PTPTN..huhu wat malu je ekk gtau..
xpe ..this is my dream tu...settle wif my own money.
Tq mylove diatas restu yg diberikan, anak2 yg sangat2 memahami, my sis n my mom yg mendoakan apa yg terbaik utk diri ini..uwaa tacinggg sehh

Layan pic as kenangan indah..
join unit miracle bee kat JB

MY LOS

wif SSD ELMA

Tinkerbell JB Team

wif Puan Maizom (pro image csltnt n x mary kay beauty csltnt)
Hope mydreams will come true..

 mama buat semua ni untuk anak2 mama
mama buat semua ni untuk kita semua
semoga Allah sentiasa melimpahkan kebahagiaan dalam apa jua cara pon untuk kita sekeluarga...amin

2 comments:

CheNamNam said...

Aminnn..

Tahniah beb..!!setiap usaha pasti ada jalan kejayaan..aperpon yg ko buat haku doakan ko suksess selalu..!!

dah kaya jgn lupe banjer kengkawann..huhu.

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Sunday, January 20, 2013

entry pertama 2013

Posted by kemma at 1:33 AM
Dah hampir nk abis bulan jan 2013
baru sesibuk nak wat entry
cian my blog ni..
entry ditulis utk tatapan dihari tua..klo le ade lg blog ni..huhu

Life busy macam mak2 lain yg ada ank yang bersekolah
tahun ni 3 orang ank yang bersekolah..hectic wehh
Kakak da naik darjah 4, adam dah darjah 3..my manja boy dah masuk tadika for 4yrs old session..sesi petang
tinggal la mama n ameer dirumah..kan ameer..

Ni pic anak manja mama yg br start school



dengan kawan yg selalu temankan ammar..Auliya 5y
Tadika Kemas ni dekat dengan umah
pengenalan untuk dia mengenali dunia persekolahan
not badd..hari pertama menangis n tertido lam kelas
xpenah jadik lg lam sejarah kakak n abang dia
hari kedua ada nangis jugak skit..
hari ke3 nangis skit2 je..
hari ke 4...da OK
dia sendiri balik dengan happy bagitau yang dia x nangis..my good boy
Tapi homework 1 ape pon xmo wat
asik kata x reti..adoii..xpela..xmo paksa2
tp nampak count da betul tunjuk jari n sebut bilangan pon excellence
tulis je x reti apa..haha
lets step by step  ok...

Setel satu hal..waktu kalut n bz amat time budak pg sekolah n time balik..
ammar masuk kelas pukul 12 n balik kul4.30ptg..so balik je dr hantar ammar bg tido ameer
selalunya memang da masak awal so ammar pg sekolah selalunya da suap makan nasi dulu
lepas tido c ameer br smbung aktiviti fesbuk..if xde apa2 hal
skincare class mmg jarang buat time weekdays..tp adala jugak
so if time scc..ameer kna duk nursery
tp hukhuk..c ameer ni dia xnk kat cikgu
dia nak kat budak2 lelaki yg ada kat nursery tu jek
abis budak2 tu balik..melalak la dia..huhu
susah hati mama tau
tp mama da tnya jiran ..sebaik mak si auliya sudi nak jaga..ermm
mama tinggal pon x lama..dlm 3jam je..
but mama yg serba salah sebab dia sendiri pon ada anak kecik seusia ameer n selalu jek demam si rizqi tu
so mama pening jugak jadinya..huhu

Tapi bukan senang nak senangkan
itu bukan alasan untuk kita kehadapan 
kuatkn hati n semangat nescaya jalannya mudah

Career in Mary Kay
hurmm..senyummm
join hujung bulan sepuluh
sales start bulan 11..
alhamdulillah ..dapat recognition queen of sales december untuk Empress Bee Unit (myunit)
alhamdulillah capai Ladder of sucsess (LOS ) utk2nd quarter
apa yang best ttg LOS...diiktiraf sebagai star consultant untuk quarter tersebut
mudah mudahan untuk quarter seterusnya..
diraikan..
xpenah impikan semua tu
now da mula nampak n membina my BIGDREAMSS
Syukur Allah berikan pelangi indah ..
semoga rezeki berbisnes di Dunia Mary Kay sentiasa diberkati..
punya masa untuk anak2...opkoz mama da boleh belanja anak2..hehe..
insya'allah da boleh berjalan lancar perjalanan pembayaran PTPTN..huhu wat malu je ekk gtau..
xpe ..this is my dream tu...settle wif my own money.
Tq mylove diatas restu yg diberikan, anak2 yg sangat2 memahami, my sis n my mom yg mendoakan apa yg terbaik utk diri ini..uwaa tacinggg sehh

Layan pic as kenangan indah..
join unit miracle bee kat JB

MY LOS

wif SSD ELMA

Tinkerbell JB Team

wif Puan Maizom (pro image csltnt n x mary kay beauty csltnt)
Hope mydreams will come true..

 mama buat semua ni untuk anak2 mama
mama buat semua ni untuk kita semua
semoga Allah sentiasa melimpahkan kebahagiaan dalam apa jua cara pon untuk kita sekeluarga...amin

2 comments on "entry pertama 2013"

CheNamNam on February 5, 2013 at 3:41 PM said...

Aminnn..

Tahniah beb..!!setiap usaha pasti ada jalan kejayaan..aperpon yg ko buat haku doakan ko suksess selalu..!!

dah kaya jgn lupe banjer kengkawann..huhu.

Dewi Aja on October 30, 2015 at 1:17 AM said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

 

©2009 da tru luv | by TNB