Rezeki blogging..tq 4 klik

Tuesday, April 19, 2011

lama x bersiaran..alasannya???

Alasannya???

Tetap sma...xde mood nak update n malas
Malam ni rse cam sedih je sbb skung ni aku dah mula abaikan blog walaupon tetiap malam aku bw blog kawan2. 
Nak buat cmne hormon x menentu..

Siyess mood terus ilang sejak kebelakangan ni
banyak hal yang di fikirkan..n ade satu hal yang buat aku runsing n buntu..klo itu yang ditakdirkan ..
aku pasrah..terima sahaja ketentuan Nya dengan redha..
Redha ke????...huhu...mulut sahaja..

5 April 2011
Besday anak dara aku nan satu..xde wat majlis ape pon ..just bw makan n bg birthday pack kat sekolah je..
ank2 aku memang x minat cake..tp aku teringin nak makan..so just singgah season  beli cup cake..aku gak yang abiskan ..huhu

besday girl...mama sayang kakak
lisa (kwn kelas kakak), kakak n adam
mama n ammar
chicken chop untuk kakak n lisa
beef steak untuk mama n adam  


laksa lemak ..jumaat lepas rse teringin nak makan laksa klate..suh pepagi trus masak...puass hati..yummy


Hope mode blogging mencanak naik...

Tuesday, April 5, 2011

SELAMAT HARI JADI SAYANG

5 April 2003

Mama lahirkan baby girl yg putih melepak n kuat nangis..mayb kakak dah ikut mama..sbb mama pon kuat nangis gak..huahuahua..

Selepas 8 tahun berlalu

Mse jalan berpimpingan tangan dengan kakak..mama rse cam x percaya je mama dah ade anak dara yang dah besar..mse mama lahirkan kakak dibulan yang sama mama akan menginjak usia 22 tahun...cuma 1 je yang mama fikir mse tu mama nak berikan yang terbaik untuk anak mama..

Mama garang kan!!!! mama garang bersebab n mama nak kakak jadi orang yang berguna, harta yang mama paling sayang sudah tentu anak2 mama yang tiada bandingan nilainya..

Sempena hari lahir kakak yang ke 8, mama n abah doakan kakak menjadi anak yang solehah, akhlak yg baik, sentiasa hormat orang tua, pintar,sentiasa menyayangi adik2mu. Semoga Allah SWT sentiasa melindungi kakak...we love u so muchhh..muahhh

Malam kita pi makan2 ye sayang..

my princess



Monday, April 4, 2011

yg paling lama...

Kekok nak bercerita plak rse...

Apakhabar kawan2? 
Lama gila aku x update..rse2 ade setengah bulan..last entry aku 15/3. Fuhh lama tu...

Sawang pon xde tempat dah nak create kreativitinya..ceewahh..
Walaupon x berupdate aku sentiasa melawat blog2 korang as silent reader..
Mood nak bercerita tu yg minimum..walaupon begitu aku masih cam dulu..belum berubah ..opsss makin montel adela..kehkeh

Klo nak diikutkan selepas je cuti sekolah n jalan2 di pantai timur berlalu xde apepon yang nak diceritakan sgt just life yg biase2. Sekarang ni bizz on9 aku slow skit sbb byk supply stock untuk runner..siyess lagi ponat coz b4 this asik mengadap pc je...tp bila dah ade runner ..penatla kesana kemari hantar stock..apapon aku rse sonok coz atleast dpt bantu orang lain wat income n sama2 dapat.

Bulan APRIL dah kembali...apa yang istimewanya bulan APRIL ni yer???

  •  my princess besday Nureen aishah on 5 april
  • my besday on 24 April
  • my hero besday Adam Razmin on 29 April

Kakak kata xde hadiah pon xpe..tp mama kna balanja makan..kuikui..
mama..awai2 lg dah dapat hadiah..hehe..En Amy hadiahkan hp..yeehaaa..ala..x semahal korang punya..tp aku yg xle jenis update sgt pasai2 hp ni teruja gak dgn iphone ni..thanks laling..muahhh
adam??...blom request lagi

Anyway ..esok aku nak ke MPH..nak belikan present untuk kakak..rse2nya cari buku jerla kot..atleast boleh dia baca..

HUrmmm..kacau bilau lam kpala ni..macam2 nak cerita tp malas type..korang typekan boleh????hehe

Okla smpi sini dulu yea..
daaa

Tayang pic skit as hiburan..

u see??tgh terliur tgk nasi kerabu..

kalau berpacaran..lalala..ske betuii anak2

anak2 yang gojes..hehe


Tuesday, April 19, 2011

lama x bersiaran..alasannya???

Posted by kemma at 2:04 AM 2 comments
Alasannya???

Tetap sma...xde mood nak update n malas
Malam ni rse cam sedih je sbb skung ni aku dah mula abaikan blog walaupon tetiap malam aku bw blog kawan2. 
Nak buat cmne hormon x menentu..

Siyess mood terus ilang sejak kebelakangan ni
banyak hal yang di fikirkan..n ade satu hal yang buat aku runsing n buntu..klo itu yang ditakdirkan ..
aku pasrah..terima sahaja ketentuan Nya dengan redha..
Redha ke????...huhu...mulut sahaja..

5 April 2011
Besday anak dara aku nan satu..xde wat majlis ape pon ..just bw makan n bg birthday pack kat sekolah je..
ank2 aku memang x minat cake..tp aku teringin nak makan..so just singgah season  beli cup cake..aku gak yang abiskan ..huhu

besday girl...mama sayang kakak
lisa (kwn kelas kakak), kakak n adam
mama n ammar
chicken chop untuk kakak n lisa
beef steak untuk mama n adam  


laksa lemak ..jumaat lepas rse teringin nak makan laksa klate..suh pepagi trus masak...puass hati..yummy


Hope mode blogging mencanak naik...

Tuesday, April 5, 2011

SELAMAT HARI JADI SAYANG

Posted by kemma at 10:54 AM 1 comments
5 April 2003

Mama lahirkan baby girl yg putih melepak n kuat nangis..mayb kakak dah ikut mama..sbb mama pon kuat nangis gak..huahuahua..

Selepas 8 tahun berlalu

Mse jalan berpimpingan tangan dengan kakak..mama rse cam x percaya je mama dah ade anak dara yang dah besar..mse mama lahirkan kakak dibulan yang sama mama akan menginjak usia 22 tahun...cuma 1 je yang mama fikir mse tu mama nak berikan yang terbaik untuk anak mama..

Mama garang kan!!!! mama garang bersebab n mama nak kakak jadi orang yang berguna, harta yang mama paling sayang sudah tentu anak2 mama yang tiada bandingan nilainya..

Sempena hari lahir kakak yang ke 8, mama n abah doakan kakak menjadi anak yang solehah, akhlak yg baik, sentiasa hormat orang tua, pintar,sentiasa menyayangi adik2mu. Semoga Allah SWT sentiasa melindungi kakak...we love u so muchhh..muahhh

Malam kita pi makan2 ye sayang..

my princess



Monday, April 4, 2011

yg paling lama...

Posted by kemma at 12:34 AM 0 comments
Kekok nak bercerita plak rse...

Apakhabar kawan2? 
Lama gila aku x update..rse2 ade setengah bulan..last entry aku 15/3. Fuhh lama tu...

Sawang pon xde tempat dah nak create kreativitinya..ceewahh..
Walaupon x berupdate aku sentiasa melawat blog2 korang as silent reader..
Mood nak bercerita tu yg minimum..walaupon begitu aku masih cam dulu..belum berubah ..opsss makin montel adela..kehkeh

Klo nak diikutkan selepas je cuti sekolah n jalan2 di pantai timur berlalu xde apepon yang nak diceritakan sgt just life yg biase2. Sekarang ni bizz on9 aku slow skit sbb byk supply stock untuk runner..siyess lagi ponat coz b4 this asik mengadap pc je...tp bila dah ade runner ..penatla kesana kemari hantar stock..apapon aku rse sonok coz atleast dpt bantu orang lain wat income n sama2 dapat.

Bulan APRIL dah kembali...apa yang istimewanya bulan APRIL ni yer???

  •  my princess besday Nureen aishah on 5 april
  • my besday on 24 April
  • my hero besday Adam Razmin on 29 April

Kakak kata xde hadiah pon xpe..tp mama kna balanja makan..kuikui..
mama..awai2 lg dah dapat hadiah..hehe..En Amy hadiahkan hp..yeehaaa..ala..x semahal korang punya..tp aku yg xle jenis update sgt pasai2 hp ni teruja gak dgn iphone ni..thanks laling..muahhh
adam??...blom request lagi

Anyway ..esok aku nak ke MPH..nak belikan present untuk kakak..rse2nya cari buku jerla kot..atleast boleh dia baca..

HUrmmm..kacau bilau lam kpala ni..macam2 nak cerita tp malas type..korang typekan boleh????hehe

Okla smpi sini dulu yea..
daaa

Tayang pic skit as hiburan..

u see??tgh terliur tgk nasi kerabu..

kalau berpacaran..lalala..ske betuii anak2

anak2 yang gojes..hehe


 

©2009 da tru luv | by TNB